Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................p 2012-10-25, 17:52 16
Nic do kolesia nie mam, ale k🤬a bez przesady... Czy już naprawdę każdy filmik od AdBustera musi się tu pojawiać?
Zgłoś
Nuck4d- 2012-10-25, 17:53 59
w czym Ci to przeszkadza?
Zgłoś
b................ę 2012-10-25, 17:53 1
Filmik na którym się tylko przywita też wrzucice?
Zgłoś
cezar43 2012-10-25, 17:57 2
Mam wrażenie że z AdBuster to się zrobił już serial na sadistic.

Ale koleś jest spoko więc piwo.
Zgłoś
B................r 2012-10-25, 18:01 3
No to chyba trzeba zrobić zbiorczy i po problemie. Kto zainteresowany tą kupą tam sobie będzie zerkać.
Zgłoś
r................p 2012-10-25, 18:03 4
Nie przeszkadza mi, naprawdę lubię jego filmiki i nie mówię, że już nie powinno go być w ogóle na sadolu, ale tak jak napisał bubr32 - nie przesadzajmy w drugą stronę.

Tak jakbym miał wrzucić taki filmik:

Recenzje Mietka, też wyk🤬iście lubię, ale zakładanie tematu z filmikiem, w którym gada, jakie ma plany na przyszłość ze swoim vlogiem wydaje mi się być po prostu nie na miejscu.

Pozdrawiam.

Edit: Ups, chyba wrzuciłem : D
Zgłoś
Nuck4d- 2012-10-25, 18:52 1
Nie na miejscu? Ciekawe. Jest wiele takich osób które przeglądają tylko sadistic.pl i które z chęcią oglądają WSZYSTKIE vlogi AdBustera.
Zgłoś
til02 2012-10-25, 20:51 2
A co to jest? A po co? Komu to potrzebne?
Zgłoś
Bridgwater88 2012-10-25, 23:07
@Nuck4d-
waruj...waruj...
Zgłoś
kucma19 2012-10-26, 10:51
Czy moze ktos mi wyjasnic o co chodzi z obrączką? nie jestem po slubie i nie wiem kiedy i po co faceci zdejmuja obraczke. rozumiem lekarz, weteryniarz czy inny specjalista patolog. ale po co bloger zdejmuje obraczke i kim jest monia? bo to mialo byc oczywiste ale albo ja jestem zbyt glupi albo... no dobra, jestem z byt glupi. Kto mi odpowie?
Zgłoś
R................d 2012-10-26, 11:27
To jest chyba jedyny polski vloger (bądź "vloger", kak kto lubi), którego da się oglądać. Jak już kręci ten film, to przynajmniej ma temat, nie p🤬li "yyyyy mlask mlask, bo ten vloger to mlask yy tamto"; nie każdemu się musi podobać tematyka, mi przynajmniej odpowiada rzeczowość i zwięzłość...
Zgłoś
e................a 2012-10-26, 12:14
Ja pierdzielę, u mnie w domu to chyba kręcone było. Tapeta ta sama, kanapa też...
Zgłoś
mandel9 2012-10-26, 12:17
Człowiek bez szyi
Zgłoś
V................a 2012-10-26, 14:44
@evoola Poszukaj czy czasem prezerwatyw nie testowali..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie