AdBuster prezentuje sile petard. Jest i wspomniany HARD
podpis użytkownika
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...
P................s
2014-12-31, 20:09
Dlatego ja się zawsze bawię achtungami tak że przyklejam taśmą zimne ognie do nich i dzięki temu mam długi bezpieczny lont, polecam innym.
l................e
2014-12-31, 20:24
żeby nie trafić na sadistica z podpisem "nie było, bo własne" XDDD mnie osobiście rozj🤬o
szczęśliwego nowego!
g................k
2014-12-31, 20:37
lolFaceee napisał/a:
żeby nie trafić na sadistica z podpisem "nie było, bo własne" XDDD mnie osobiście rozj🤬o
szczęśliwego nowego!
Spoko, to teraz wyp🤬alaj. "XDDDDDDDD"
Ależ z niego chciwy parweniusz. Chce naszej społeczności wejść per-rectum, aka podlizać się. Wiadomo, że dobra inicjacja odbywa się przez harda, więc myślę, że można poczekać. Jeszcze nie wszystko stracone.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
T................m
2014-12-31, 22:22
Dzieci w Afryce gloduja, a ten niszczy kurczaki dla filmika na youtbie. Jezu co za kretyn...Kazdy glupi wie, ze dzieci w Afryce nie maja internetu i lepiej wyslac im fotki.
Up
To wyslij im ziemniaka ktorego wczoraj wyp🤬oliles do kosza bo mama za duzo nalozyla.
Swoja droga nie ogladam juz tego pedala bo mial walczyc pod koniec roku a tu nic. Wypalil sie chlopak
to nie on testowal odkurzacz na hardzie?
e................n
2014-12-31, 23:36
Materiał, z którego jest zbudowany... Firmy płacą kupę forsy za niego, ale co ja tam mogę wiedzieć...
Kury przypadkiem nie mają normalnych kości? (niepneumatycznych)?
ja tam bałbym się jebnąć w takie ogrodzenie, sam takie stawiałem i wiem jak cholernie wredne są te płyty przy takim uderzaniu, czasami przy podnoszeniu ich gdy leżą płasko potrafiły yebnąć a co dopiero przy rzucie czymkolwiek
S................n
2015-01-01, 2:14
ToJeAmelinium napisał/a:
Dzieci w Afryce gloduja, a ten niszczy kurczaki dla filmika na youtbie. Jezu co za kretyn...Kazdy glupi wie, ze dzieci w Afryce nie maja internetu i lepiej wyslac im fotki.
Przyp🤬alasz się o jednego kurczaka, gdzie tym czasem w USA w kraju jakże "humanitarnym" marnuje się kilkaset ton żywności rocznie...
Gdyby chciano zlikwidować problem głodu w Afryce zrobiono by to już dawno temu...
stół z IKEI ...tzn z kartonu i sklejki. tfu.
Taki kurczak spoko, od razu pokrojony i ciepły, nic tylko wp🤬lać
T................m
2015-01-01, 8:58
Ludzie nuczcie sie czytac ze zrozumieniem <facepalm>
x................x
2015-01-01, 9:14
dziwi mnie że na głównej jest ta komercyjna k🤬a, a Wy ją oglądacie i pchacie mu w dupę pieniądze