👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlatego ja się zawsze bawię achtungami tak że przyklejam taśmą zimne ognie do nich i dzięki temu mam długi bezpieczny lont, polecam innym.

Ależ z niego chciwy parweniusz. Chce naszej społeczności wejść per-rectum, aka podlizać się. Wiadomo, że dobra inicjacja odbywa się przez harda, więc myślę, że można poczekać. Jeszcze nie wszystko stracone.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Dzieci w Afryce gloduja, a ten niszczy kurczaki dla filmika na youtbie. Jezu co za kretyn...Kazdy glupi wie, ze dzieci w Afryce nie maja internetu i lepiej wyslac im fotki.

Materiał, z którego jest zbudowany... Firmy płacą kupę forsy za niego, ale co ja tam mogę wiedzieć...
Kury przypadkiem nie mają normalnych kości? (niepneumatycznych)?
Kury przypadkiem nie mają normalnych kości? (niepneumatycznych)?
ja tam bałbym się jebnąć w takie ogrodzenie, sam takie stawiałem i wiem jak cholernie wredne są te płyty przy takim uderzaniu, czasami przy podnoszeniu ich gdy leżą płasko potrafiły yebnąć a co dopiero przy rzucie czymkolwiek

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie