17 minut temu na youtube, a 14 minut temu już tutaj ... Ludzie, nie macie co robić w domu ?
obcyss napisał/a:
Słabe. Zrobione na szybko i na silę.
![]()
pierwszy raz odcinek mnie zaciekawił, że aż pofatygowałem się o lajka na jutube

sory, ale nie preferuję jak ty mainstreamowego ścierwa

kwejku, giń

podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...

@up
kij mnie obchodzi co preferujesz a co nie. Jak dla mnie to możesz nawet lubić czarne pałki murzynów a mi nic do tego
Ja wyraziłem swoje zdanie na temat filmiku także sp🤬alaj
kij mnie obchodzi co preferujesz a co nie. Jak dla mnie to możesz nawet lubić czarne pałki murzynów a mi nic do tego

Ja cie p🤬lę na sadisticu czuje się już jakbym wchodził na swoje konto na YT. Wszystkie subskrypcje tyle że ręcznie wrzucane przez ludzi. K🤬a mać.
2:30 - żarty o WTC nie są śmieszne...
...tam zginęło czterech muzułmanów.
da bum tsss
...tam zginęło czterech muzułmanów.
da bum tsss
clubber84 napisał/a:
@UP
Wyczuwam warn'a.
Tak k🤬a, warna!
Warna to by dostał gdyby nie to, że moderatorów jakaś depresja ogarnęła!
Nic dziwnego patrząc na dzienną porcję c🤬jowych komentarzy do przeczytania.
No, ale k🤬a! Przecież jesteście "sadolową elitą" i przeraża Was spam jakichś matołów?!
CIOTY!
k🤬a jak będę go chciał oglądać to od tego jest youtube a nie sadistic

Serio nie można zrobić jakiegoś tematu zbiorczego adbustera albo w ogóle youtubowych serii*? Naprawdę większość ma to w dupie, a dla mniejszości nie ma sensu wrzucać, skoro sobie wejdą na youtube i obejrzą.
*poza Maxem Kolonko oczywiście! Akurat za nim jest większość nie mniejszość, jak mawiają "wyjątek potwierdza regułę"
*poza Maxem Kolonko oczywiście! Akurat za nim jest większość nie mniejszość, jak mawiają "wyjątek potwierdza regułę"
A ja tam wolę oglądać Adbustera na sadisticu. A czemu ? Bo gość się zeszmacił(albo zmenelił, jak stwierdziła to Pyta
), więc oglądam jego odcinki poza Youtube ponieważ wtedy nie nabijam mu wyświetleń i gość mniej zarabia.
Proste, trollowe działanie.
Może jak będzie musiał wrócić do swojej c🤬jowej pracy to mu się trochę odświeży umysł.

Proste, trollowe działanie.
Może jak będzie musiał wrócić do swojej c🤬jowej pracy to mu się trochę odświeży umysł.