Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
konto usunięte 2013-01-22, 21:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
q_arek_p 2013-01-22, 21:51
3:23 podobny do tuska
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 21:53
Bardziej pasowałby tutaj podkład - lulaj że Jezuniu
Zgłoś
Insaner 2013-01-22, 22:12 3
Jakbym oglądał wizytę papieża, aż mam łzy w oczach
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 22:12 3
mój wodzu szkoda że teraz nie ma takich ludzi. Za "Adim" poszedłbym w ogień
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 22:20 2
smutne że nas opuścił wódz
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 22:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rafq 2013-01-22, 22:37
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 22:39
Taki dobry że nawet organizował wycieczki po europie z biurem turystycznym " Wehrmacht".
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 22:45 1
Ponury Knur napisał/a:

Czyli dalej nic nie potrafisz powiedzieć konstruktywnego poza obelgami i inwektywami. Szkoda, zaprzestań rzucania frazesów jeśli nawet nie potrafisz ich argumentować.

a Ty powiedziałeś coś konstruktywnego? coś poza obelgami? bo ja wyczytałem same frazesy. piszesz o innych a sam nie wnosisz nic sensownego, tylko puste hasła i wypowiadasz się o rzeczach o których usłyszałeś chyba tylko na historii i w polskich mediach. no może mama Ci jeszcze coś powiedziała
Zgłoś
bogus32pl 2013-01-22, 22:52 5
Zgłoś
ellsworth 2013-01-22, 22:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 23:00
Rafq napisał/a:

Popieram. Targają nami emocje (jak widać w komentach), ale trzeba przyznać że naprawdę miał gość umiejętności. Nie iść na moskwę pochopnie i wziąć nas ze sobą (bo szkopy jak szkopy ale ruskich nie cierpię), i kto wie jakby europa wyglądała? W najgorszym wypadku amerykanie zrzucali by atomówki na europę, to by dopiero było. Ale gdybać sobie można, za jego rządów były straszne rzeczy...

Zacznijmy od tego, ze to Niemcy byli w trakcie budowy pierwszej bronii atomowej. Jednak gdy zaczeli przegrywac, amerykanie sciagali naukowcow z Niemiec w trakcie i po zakoneczniu wojny.... :E Takze, jesli w ogole to Niemcy, zgladziliby Stany, a nie na odwrot.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 23:12 1
Zgłoś
Nuke 2013-01-22, 23:15 2
Fakt wymordował dużo ludzi, ale niebawem jego ideologia może okazać się niezbędna. Całkiem niedaleko mieliśmy globalne załamanie dzięki chciwym bankierom z ameryki. Jak gdzieś tam usłyszałem (prawdopodobnie filmik tutaj) większość banków w Ameryce jest kierowana przez "Ż__ków" i logicznie myśląc to przez ich chciwość powstał ów krach. Dalej patrząc w przyszłość. Coraz głośniej słyszy się o Muzułmanach zalewających kraje Europy Północnej i Zachodniej, gdzie żyją sobie z zasiłków niszcząc owe kraje. Być może w Polsce nie dostrzegamy skutków, ale obawiam się, że i to nas nie ominie. Obawiam się również, że taki człowiek będzie "niezbędny".
I żeby nie było nie jestem jego zwolennikiem, bo patrząc na to co się dzieje na świecie wnioski się same nasuwają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem