👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No dobra, zgodzę się, że radykalizm jest zły (nie tylko mowa o islamie,katoholicy mieli swoje mordowanie na krucjatach czy stosach). Ale nie można zaczynać od ludobójstwa, bo to jest najłatwiejsze dla twardogłowych. Tak samo sfrustrowani są biedni biali czy biedni murzyni. To właśnie bieda jest tym czynnikiem.
Człowiek który chciał unicestwić Polaków ( Polacy byli pierwszymi zagazowanymi więźniami Auschwitz, Akcja AB - dla przypomnienia idiotom) i zrobić z nas bezmyślnych roboli jest dla niektórych idolem. Co za debile!

Przynajmniej miał marzenie, i bez względu na okoliczności, dążył by je spełnić. A ilu z was może tak o sobie powiedzieć. W tej jednej kwiestii należy mu się podziw.

Wujek był niedocenionym wizjonerem .. miał piękną wizję .. tylko sposoby nie takie .. ale jak dążyć do doskonałości bez strat .. co mamy w zamian ? głod.. choroby i ból.. zamiast czystej inteligencji i ogarnietej wladzy ..
Prawie sam Ponury świntuch pisze, że Hitler nie był taki zły. Trzeba zauważyć, że Adolf Hitler kochał Niemcy, wjechał do kraju (w przenośni, oczywiście.) z flagami, hasłami wyborczymi. Obiecał uczynić kraj wielkim, a Niemcy były wtedy biedne. Hitler założył partię, wygrał WYBORY, obywatele niemieccy go kochali tak jak on kochał Niemcy więc na swój pokręcony sposób, nie różnił się wiele od skinheadów butujących homoseksualistów na paradzie wolności.
Z drugiej jednak strony współpracownicy Hitlera mordowali wszystkich na jego rozkaz, a ich umysły były przesiąknięte informacją, że czynią dobrze.
Co do "rasy panów", nie wymyślił tego niemiec a brytol, który też jako pierwszy łączył idealne niemieckie kobiety z niebieskookimi blondaskami.
Hitler był złym człowiekiem ale nie można go nazwać socjopatą, gdyż walczył za swój kraj. My go nie nawidzimy dlatego, że najechał na nasz kraj.
Z drugiej jednak strony współpracownicy Hitlera mordowali wszystkich na jego rozkaz, a ich umysły były przesiąknięte informacją, że czynią dobrze.
Co do "rasy panów", nie wymyślił tego niemiec a brytol, który też jako pierwszy łączył idealne niemieckie kobiety z niebieskookimi blondaskami.
Hitler był złym człowiekiem ale nie można go nazwać socjopatą, gdyż walczył za swój kraj. My go nie nawidzimy dlatego, że najechał na nasz kraj.

Strzelałbym w tył jego głowy jak sowieci do naszych w Katyniu.
Wyobraźcie sobie Donalda jadącego samochodem i tysiące ludzi wiwatujących mu.

nawet Król Lew nie wywołał u mnie takich łez
leci piwko dla autora

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie