👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak chcesz się dowiedzieć co to Adrenalina odwiedź dział hard i poszukaj jakiegoś filmiku z dekapitacji w Brazylii.
_Gentleman_ napisał/a:
Jak chcesz się dowiedzieć co to Adrenalina odwiedź dział hard i poszukaj jakiegoś filmiku z dekapitacji w Brazylii.
Gdyby zaszła taka potrzeba, to bez mrugnięcia okiem i stoickim spokojem skróciłbym kogoś o głowę, a rzucić się w kurewską przepaść, gdzie Twoje życie zależy od kawałka liny, to już bym się zastanowił ze dwa razy...
A jeszcze lepiej poczujesz na własnej skórze jak się znajdziesz w Brazylii w tej dzielnicy w której nawet ptaki zawracają
DMT napisał/a:
Gdyby zaszła taka potrzeba, to bez mrugnięcia okiem i stoickim spokojem skróciłbym kogoś o głowę, a rzucić się w kurewską przepaść, gdzie Twoje życie zależy od kawałka liny, to już bym się zastanowił dwa razy...
Wierzę na słowo. Pewnie jesteś kozakiem z jakiejś wioski co wyręcza mamę i pomaga jej przy odcinaniu głów kurczaków. Nie każdy w dzieciństwie widział biegającego kurczaka bez głowy, to zbudowało twój silny charakter. Uważaj jednak gdy mama wyślę cię po wiadro wody ze studni, lina może się urwać, a człowiek potrzebuje wody do życia

Nie kolego, nie uważam się za kozaka, chociaż nie jedno w życiu (nie w internecie) widziałem i robiłem...
To najkrótsza droga do tego, by się przekonać, że zawsze znajdzie się większy kozak...
To najkrótsza droga do tego, by się przekonać, że zawsze znajdzie się większy kozak...

_Gentleman_ napisał/a:
przeżyj to sam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie