👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
andrzejrobert75 napisał/a:
Nie umarnął?
on i jego pilot przeżyli, autko do kasacji.
McQurwa napisał/a:
on i jego pilot przeżyli, autko do kasacji.
Do żadnej kasacji. Fordzik będzie odbudowany i gotowy pod koniec lutego na rajd Szwecji.
dEstabil_ napisał/a:
Do żadnej kasacji. Fordzik będzie odbudowany i gotowy pod koniec lutego na rajd Szwecji.
przywiozą na lawecie do Polski i sprzedadzą jako nowy.
McQurwa napisał/a:
przywiozą na lawecie do Polski i sprzedadzą jako nowy.
To była wyścigówka z Polski - po naszym januszowym tuningu.
Mzimu napisał/a:
To była wyścigówka z Polski - po naszym januszowym tuningu.
Z dupy a nie z Polski. Auto stworzone w Anglii, a ten cały oddział Msport w Polsce to robi rajdówki Forda dla polskich załóg głównie w krajowych wyścigach. Dla WRC robią tylko dla juniorów, i to zwykłe na benzynę. A hybrydy jak na powyższych filmikach tylko w głównej siedzibie w Anglii.

Byzydury wygadujesz. Zrobili przekładkę tłoków z malucha i wrzucili koło zamachowe Kaczyńskiego (model TED) i do tego wzmocnili klatkę bezpieczeństwa bakulum canis adminus w miejscu siedzenia kierowcy. Torpeda jest i do tego kierowca bezpieczny i przyjemność z jazdy większa.
Caramon napisał/a:
Byzydury wygadujesz. Zrobili przekładkę tłoków z malucha i wrzucili koło zamachowe Kaczyńskiego (model TED) i do tego wzmocnili klatkę bezpieczeństwa bakulum canis adminus w miejscu siedzenia kierowcy. Torpeda jest i do tego kierowca bezpieczny i przyjemność z jazdy większa.
Zapomniałeś o turbince Kowalskiego.
bercisko napisał/a:
Zapomniałeś o turbince Kowalskiego.
I o bulbulatorze z przyczłapami i wichajstrem.

Wot prawilny chłopaczyna - poszedł w stylu kubicy, ale przynajmniej syfu na drodze nie narobił i można dalej się ścigać.
W filmach samochód zawsze wybuchał „w momencie podbicia do góry”. Będzie powtórka ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie