Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:34
Afera multipleksowa
mjolnir • 2012-05-28, 11:07
Ciekawy materiał o POlskich mediach.
Od razu podkreślam że nie jestem moherem ani wielbicielem pis-u.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 14:24
Zaczynając... każda telewizja kłamie zapamiętać.
Już powoli ciężko o jawne źródła tego co tu w Polsce się dzieje, a dzieje się nic czyli okradanie, korupcje, bezrobocie itd.

Tacy ludzie jak przykładowo "my" korzystający ze strony sadistica to rozumiemy, ale Polski ciemnogród niestety nie.

A właśnie co do filmiku nic nowego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 14:30
Smutne to, choć prawdziwe, co nie zmienia faktu że Trwam, a głównie jego właściciel to straszny debilizm.
Zgłoś
Dildowagins 2012-05-28, 14:43 1
Tak więc dalej głosujcie na Towarzysza Tuska....

Zgłoś
thewhitestar 2012-05-28, 14:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 15:11 3
Wpadł już jakiś gimnazjalny kuc bełkocząc coś o Korwinie? Nie wiem czy zacząć już czytać te wypociny, czy jeszcze poczekać na lepszą zabawę
Zgłoś
makabrax 2012-05-28, 15:25 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zakapior 2012-05-28, 15:34 1
Zgłoś
wudun 2012-05-28, 15:37 2
@MorbidGod Czekaj;) Młodzi nacjonaliści jeszcze w szkole;)

Co do filmu. Skoro 65% młodych nie ma pracy to czemu ja k@#$a nie mogę od 6 miesięcy znaleźć wykwalifikowanego pracownika? Takiego którego mogę zostawić u klienta i nie będę musiał się martwić że naj@#$e się jak szpadel. Mało tego wszyscy moi znajomi są w tym wieku i jakoś nikt na pracę nie narzeka. Najłatwiej rozłożyć ręce i wszem i w obec całemu światu oznajmiać że za Jarka\Leszka|Janusza będzie lepiej. G@#$o nie będzie lepiej. Jesteś kowalem własnego losu i żaden rząd nic ci nie da. Jak liczysz na czyjąś pomoc to lepiej zainwestuj w kalkulator, matematyki przy okazji się nauczysz;)
Zgłoś
TTszpan 2012-05-28, 16:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 16:52
na dzień babci nie trzeba będzie biegnąć do sklepu po telewizor z mpg4
Zgłoś
makabrax 2012-05-28, 17:02 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 17:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 18:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 18:07 1
- Galopują podatki? - i tak mamy niższe niż Litwa, Łotwa, Czechy czy Węgry, nie mówiąc już o zamożniejszych państwach
- Rosną ceny(w tym paliwo)? - chcemy być przecież w Europie. Gdyby nie ona to bylibyśmy zacofani jak Ukraina. I tak mamy tańsze paliwo niż sąsiedzi.
- Nie ma sieci dróg? - pobiliśmy europejski rekord w ilości jednoczesnej budowy odcinków dróg. Takich inwestycji nie można wykonać w 2-3 lata. Na to potrzeba 10 i więcej lat. Za 2 lata będziemy mieli najważniejsze obwodnice, autostrady i ekspresówki.
- Fotoradary? - Ponoć niedługo ma być tak, że mogą być tylko te z wkładem w środku, a resztę gminy mają usunąć. Taki wkład kosztuje bardzo dużo, więc prędzej zbankrutują niż uzupełnia wszystkie skrzynki.
- TV TRWAM? Oni mają wystarczająca ilość kasy na wszystko. Tylko nieopodatkowaną z datków, więc nie mogą jej wykazać. Niech przestaną kraść i zaczną rozliczać się jak reszta obywateli to nikt nie będzie miał zarzutów do ich telewizji.

P.S. Nie jestem za żadną z partii, ale w wyborach głosuje przeciwko PiS. Czyli PO:)
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 18:09 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem