Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Afera multipleksowa
mjolnir • 2012-05-28, 11:07
Ciekawy materiał o POlskich mediach.
Od razu podkreślam że nie jestem moherem ani wielbicielem pis-u.

podpis użytkownika

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
gregor40 2012-05-28, 18:22
Jakoś 100% z moich bliższych i dalszych znajomych poniżej 30 ma pracę... Ciekawe...
Zgłoś
R................s 2012-05-28, 18:46 1
Cytat:

że nie i ch*j, bo to banda upośledzonych intelektualnie dewotów, z jednym z większych w Polsce cwaniaków na czele. A to, że w telewizji dominuje głupawa rozrywka, to już wina społeczeństwa, które te j***ne bzdury ogląda.

To wszystko?? Skończyłeś? to zrób siusiu i idź spać.

Cytat:

Jakoś 100% z moich bliższych i dalszych znajomych poniżej 30 ma pracę... Ciekawe...

I?? co z tego wynika?? Świadomość typu "ja tutejszy", milcz bo się kompromitujesz.

Cytat:

Nie pie**olcie mi, że bezrobocie do 34 roku życia wynosi ponad 50%. W takim razie ja się chyba k***a obracam w tych drugich, luksusowych 50.

Kolejny który nie przekracza poziomem inteligencji przeciętnego ogórka, ludzie, na jakiej planecie wy żyjecie, że oceniacie sytuację całego społeczeństwa na swoim przykładzie, jak k🤬a ciemnym trzeba być by w ten sposób myśleć... no ja p🤬lę, co za daremne typy.
Zgłoś
sm 2012-05-28, 19:58
kolejny cudowny pomysl
tokfm.pl/Tokfm/1,103085,11815706,PO_proponuje__Mamy_jezdzic_wolniej_i_...
Zgłoś
TTszpan 2012-05-28, 20:02
@Wdr

po Twojej wypowiedzi i ilości wulgaryzmów widać że należysz do śmietanki młodego społeczeństwa.
analizowałbym każde Twoje zdanie ale szkoda czasu skoro Cię nie interesuje TV TRWAM to po co w ogóle się wypowiadasz w tej kwestii bladego pojęcia nie masz ale za to TVN jest przepełnione prawdą miłością uczciwością (popukaj się po głowie). jeżeli chodzi o kościoły marmurowe to co Ci przeszkadzają? są budowane z pieniędzy wiernych. proste nie chcesz nie dajesz na to kasy i tyle. lepiej dawać z podatków na autostrady które nie są dokończone i są chlubą euro. każdy może wierzyć w co chce jak już kiedyś pisałem nawet w CZAJNIK BEZPRZEWODOWY i nawet jak znajdziesz wiernych - głupich postaw mu dom - świątynie. historii za grosz nie znasz i znać nie będziesz bo nasz rząd wycofuje lekcje Historii a jak wiadomo to religia zawsze mieszała się w politykę, chociażby Mieszko I i chrzest polski który zapoczątkował religijno-polityczne interesy.
jesteś prostym człowiekiem
Bóg Ci wybaczy
Zgłoś
Pater patriae 2012-05-28, 20:02 1
Cytat:

Kolejny który nie przekracza poziomem inteligencji przeciętnego ogórka, ludzie, na jakiej planecie wy żyjecie, że oceniacie sytuację całego społeczeństwa na swoim przykładzie, jak k🤬a ciemnym trzeba być by w ten sposób myśleć... no ja p🤬lę, co za daremne typy.

A jak ma oceniać baranie? Właśnie ocenianie na podstawie sytuacji swojej i swoich znajomych, sąsiadów da nam relatywnie wiarygodną ocenę sytuacji. Rozumiem, że jak podadzą w mediach czy innym gównie(takim jak ten filmik), że 100% Polaków nie umie czytać to dalej będziesz wierzył w taką populistyczną gadkę?

Co do filmiku to oczywiście nie ma nic wspomniane o tym, że średnia oglądalność TRWAM w styczniu i lutym wyniosła ok. 5,7 tys. widzów na minutę a takie Polo TV 15 tys. widzów na minutę.
Dostęp do telewizji TRWAM ma 99% Polaków, więc przestańcie k🤬a z tą gadką na temat walce o wolność słowa.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Kine 2012-05-28, 20:23
Zjednoczmy sie, w góre filce, zróbmy przewrót i załóżmy Sadolandie, gdzie wypadki są krwawe a wódka tania, gdzie kobiety mają penisy a chłopy gwoździe w jajach!
Zgłoś
R................s 2012-05-28, 20:32
Cytat:

A jak ma oceniać baranie? Właśnie ocenianie na podstawie sytuacji swojej i swoich znajomych, sąsiadów da nam relatywnie wiarygodną ocenę sytuacji. Rozumiem, że jak podadzą w mediach czy innym gównie(takim jak ten filmik), że 100% Polaków nie umie czytać to dalej będziesz wierzył w taką populistyczną gadkę?

Po pierwsze, per "baranie" to może do ciebie w twoim domu się odzywają, więc uważaj na słowa dzieciaczku. Ocenianie na podstawie sytuacji znajomych jako relatywnie wiarygodne oddanie sytuacji w całym kraju? No coś ci się poprzestawiało, albo też za mało używasz mocy przerobowej swojego rozumku, oj nie popisałeś się.
Na tej podstawie możesz oceniać sytuację [dot. zatrudnienia, warunków bytowych] w sakli lokalnej a nie krajowej, proste jak budowa cepa (no, widzę że chyba nie bardzo). [dodać należy że niekiedy nawet w sakli lokalnej w dosyć zawężonym sensie].

Cytat:

że 100% Polaków nie umie czytać to dalej będziesz wierzył w taką populistyczną gadkę?

Idiotyczny przykład, nawet nie chce mi się jakkolwiek na to odpowiadać, wysil się na coś mądrzejszego.

Cytat:

Co do filmiku to oczywiście nie ma nic wspomniane o tym, że średnia oglądalność TRWAM w styczniu i lutym wyniosła ok. 5,7 tys. widzów na minutę a takie Polo TV 15 tys. widzów na minutę.
Dostęp do telewizji TRWAM ma 99% Polaków, więc przestańcie k***a z tą gadką na temat walce o wolność słowa.

Nie broniąc TV TRWAM powiem, co z tego jaką ma oglądalność, jest to stacja która potrafi się utrzymać, więc co wynika z twojej analizy i porównania oglądalności?!? Nic! Więc daj spokój....

Cytat:

więc przestańcie k***a z tą gadką na temat walce o wolność słowa.

....i kładźcie c🤬ja na tępych reporterów TVNu którzy (rzeczywiście) prowokują ludzi którzy im się nie podobają, by później pokazać jak ci są agresywni. To też jest k🤬a element manipulacji, o to chodzi, dzieciaczku.
Zgłoś
wudun 2012-05-28, 20:54 3
RHminus napisał/a:

Nie broniąc TV TRWAM powiem, co z tego jaką ma oglądalność, jest to stacja która potrafi się utrzymać, więc co wynika z twojej analizy i porównania oglądalności?!? Nic! Więc daj spokój....

....i kładźcie c🤬ja na tępych reporterów TVNu którzy (rzeczywiście) prowokują ludzi którzy im się nie podobają, by później pokazać jak ci są agresywni. To też jest k🤬a element manipulacji, o to chodzi, dzieciaczku.

Czemu wy uważacie że, wszyscy Polacy chcą oglądać telewizję trwam? Sprawa na multipleksie jest jasna płacisz(10mln rocznie lub miesięcznie) i masz. Rydzyk nie chciał płacić więc wymyślił walkę w "obronie słowa". Kaczyński i Ziobro walczą o wyborców rydzyka. Jak O.D. będzie chciał zwolnić z podatku błaznów to wiadomo za co panowie się przebiorą.
Zapamiętajcie raz na zawsze. Każda gazeta czy telewizja ma poglądy polityczne takie jakie są poglądy właściciela. Taki TVN ma poglądy lewicowe a nie centroprawicowe jak większość tutaj sądzi.
Zgłoś
R................s 2012-05-28, 21:17
Cytat:

Czemu wy uważacie że, wszyscy Polacy chcą oglądać telewizję trwam? Sprawa na multipleksie jest jasna płacisz(10mln rocznie lub miesięcznie) i masz.

Niebałdzo.

Cytat:

Zapamiętajcie raz na zawsze. Każda gazeta czy telewizja ma poglądy polityczne takie jakie są poglądy właściciela.

Żadna nowość, ale dlaczego taki Wiesiek może klepać swoje a inny już nie ma prawa (bo ma inne poglądy, nawet jeżeli są niemiłosiernie "c🤬jowe" [czyli niepopularne wśród młodych, wykształconych i z wielkich miast], to nadal powinien mieć to prawo)
Zgłoś
m................a 2012-05-28, 21:22 1
Jeżeli przestrzeganie zasad/reguł/przepisów jest prześladowaniem to 6 mld ludzi powinno poprosić o azyl polityczny.

A co płacenia za drugi kierunek studiów to w Wielkiej Brytanii muszą płacić za pierwszy...
Zgłoś
Pater patriae 2012-05-28, 21:44 3
Cytat:

Potrafi się utrzymać? To chyba ci się coś poprzestawiało, bo stacja wykazuje straty. Emerytury babć nie wystarczą.

Cytat:

Żadna nowość, ale dlaczego taki Wiesiek może klepać swoje a inny już nie ma prawa (bo ma inne poglądy, nawet jeżeli są niemiłosiernie "c🤬jowe" [czyli niepopularne wśród młodych, wykształconych i z wielkich miast], to nadal powinien mieć to prawo)

Aha czyli jeżeli jakaś nierentowna stacja anarchistów zacznie się domagać miejsca na multipleksie na krzywy ryj to też mamy im dać.

Cytat:

Po pierwsze, per "baranie" to może do ciebie w twoim domu się odzywają,

Nazywam cie tak, jak na to zasługujesz ty i poziom twoich wypowiedzi.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
W................r 2012-05-28, 22:28 2
jeśli mam być szczery to cała telewizja jest zła prawda? jest to przedmiot do przekazu co masz kupić co jeść na kogo głosować na pokazywanie w pudełku jak to dobrze jest nie pokazując prawdy tak? jaka religia jest tą najlepszą dla człowieka i jego obecności na tej planecie skoro praktycznie wszystkiemu w co ma człowiek oddać swoją wiarę czemu ma zaufać w myśli że może to mu pomorze w życiu skoro ma świadomość że towarzyszą temu skandale zawiłości historyczne czy istnieje taka religia? skąd masz wiedzieć że żyjesz w prawdziwym świecie skoro dokoła Ciebie robią Cię w c🤬ja nawet na przeszłości świata historia mogła by być zupełnie inna gdyby mówili nam wszystkim prawdę a nie sprzedawali nam bajeczki mało tego masz dokoła siebie? Prawda jest taka że skoro już mam być robiony w c🤬ja na wszystkim to przynajmniej chce żyć w kraju gdzie jest jakiś poziom życia gdzie ludzi nie traktuje się jak przedmioty do robienia kasy za które mała grupa się bawi...to co mamy w Polsce przypomina jakiś system niewolniczy ale ludzie chyba są na to ślepi olać skoro wiadomo że cały świat jest poj🤬y.....

TTszpan trwaj ja też trwam!
Zgłoś
p................6 2012-05-28, 22:58 1
kietong napisał/a:

Nie p🤬lcie mi, że bezrobocie do 34 roku życia wynosi ponad 50%. W takim razie ja się chyba k🤬a obracam w tych drugich, luksusowych 50.
Zapisy na zabiegi i operacje na "za kilka lat" są od kiedy pamiętam.
A to, że Trwam nie spełnia wymogów formalnych jest faktem i dzięki Bogu, nie miałbym nic przeciwko, gdyby w uzasadnieniu było nawet napisane, że nie i c🤬j, bo to banda upośledzonych intelektualnie dewotów, z jednym z większych w Polsce cwaniaków na czele. A to, że w telewizji dominuje głupawa rozrywka, to już wina społeczeństwa, które te j🤬e bzdury ogląda.

a ty umowy smieciowe uwazasz za zatrudnienie??????????????praca za minimum z 40 letnim kredytem na mieszkanie???????????to normalne kiedy juz nie ma na zycie??????????zabiegi odkladane na lata gdzie chodzi o zycie jest w porzadku???????/

k🤬a to jest pop🤬lone i zadnej j🤬ej ekipie w nic nie wierze tylko nie dam sobie wmowic ze to jest normalne bo trwa tyle czasu

to jest k🤬a chore

a pis niech wyp🤬ala
Zgłoś
R................s 2012-05-28, 23:09
Cytat:

Aha czyli jeżeli jakaś nierentowna stacja anarchistów zacznie się domagać miejsca na multipleksie na krzywy ryj to też mamy im dać.

Za to stacje które były jeszcze bardziej "nierentowne" trafiły w swoje miejsca na ultipleksie.

Cytat:

Nazywam cie tak, jak na to zasługujesz ty i poziom twoich wypowiedzi.

Czyli miałem rację, tak zwracają się do ciebie w domu. Kultura osobista od czasu do czasu dyktuje mi, iż lepiej szanować osobę z którą prowadzi się dyskuję, tacy jak ty skutecznie pozbawiają mnie wiary i kulturalnego zachowania. Cóż, młodzież polska.
Szczekaj pod innym płotem dzieciaczku

Cytat:

Potrafi się utrzymać? To chyba ci się coś poprzestawiało, bo stacja wykazuje straty. Emerytury babć nie wystarczą.

Źródła? Coś, co potwierdzi twoje zdanie o "emeryturach babć".
Widzisz, temat jest troszkę szerszy niż twoja znienawidzona TV TRWAM, nie ogarniasz, zamlicz.
Zgłoś
TTszpan 2012-05-28, 23:14 1
@Wdr

Nie żeby coś ale polubiłem Cię wyciągłeś wnioski mniej wulgaryzmów a więcej konkretów
to co mówisz o TV i nie istotne czy to TRWAM czy TVN to jest manipulacja dlatego należy czytać między wierszami. a to co stosują albo inaczej forma w mass mediach to nic innego jak MK-ULTRA albo inaczej PROJEKT MONARCH - czyli forma podprogowa i forma manipulacji która jest stosowana bardzo długo a zapoczątkowano to w USA i ZSRR ale to już inna bajka.

Reasumując bo temat ciągnie się bez końca, każda telewizja ma formę bytu jeżeli jest na nią popyt.
Amen.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie