Jak w większości aut w stanach kierowca miał tam automat. Jak podeszli to się obsrał i w panice po prostu depnął na gaz. Przyp🤬olił w tę która się nie sadziła i uciekł. Żaden bohater, zwykła hamerykańska lebiega drogowa...

sapiecie się jak byście znali całą sytuację. c🤬j wie czy to zrobili bez powodu, może akurat wydymał tą czarną szmatę bez pozwolenia w dupsko, które ma teraz rozjechane?

Spoko, jest cz🤬ch to w sądzie powie, że go dyskryminują i pójdą wolni.
A'propos, mi się przypomniało, miałem napisać:
Panie doktorze D.J. z termy z Agiehu, Proszę przestać oglądać filmiki na YT i Sadolu tylko albo przyjmować studentów na konsultacjach, a jak już Pan udajesz, że cię nie ma i zamykasz się od środka mając włączonego kompa lub dokonujesz sromotnej rejterady z laptopem proszę zważać, że wasz dyliżans tako ucierpieć może.
A'propos, mi się przypomniało, miałem napisać:
Panie doktorze D.J. z termy z Agiehu, Proszę przestać oglądać filmiki na YT i Sadolu tylko albo przyjmować studentów na konsultacjach, a jak już Pan udajesz, że cię nie ma i zamykasz się od środka mając włączonego kompa lub dokonujesz sromotnej rejterady z laptopem proszę zważać, że wasz dyliżans tako ucierpieć może.

Everizon napisał/a:
Przyjrzyjcie się jak samochód odjeżdża. Co on ciągnie zaczepione o grill ?
![]()
Fajnie jakby pół nóżki albo rączkę. No albo choćby część zdartej skóry...
Albo uj🤬ą rejestracje

Zadzwonili po pały i pewnie sami pójdą siedzieć. A tamtemu nie zrobią nic, bo się ronił.
USA - nic dodać nic ująć!