Sk🤬ysyny najpierw zaczeli fikać i rozwalać samochód, a jak kierowca wjechał w babkę to udawali najbardziej poszkodowanych
... Banda niedorozwojów !!

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Przyjrzyjcie się jak samochód odjeżdża. Co on ciągnie zaczepione o grill ?
Fajnie jakby pół nóżki albo rączkę. No albo choćby część zdartej skóry...
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach

Fajnie jakby pół nóżki albo rączkę. No albo choćby część zdartej skóry...
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
to tylko czarna była dobrze
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
powinien rozjechać jeszcze tego spasionego k🤬yszona z bejem
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

widzicie jak ta babka w białym sobie poprawia k🤬sa w gaciach?

Dobrze im tak, zaczepiali, a potem udają najbardziej poszkodowanych. Kamera nagrała całe zajście, więc mają przesrane.
W Polsce kierowca miałby przej🤬e za niszczenie mienia, potrącenie, użycie samochodu jako "broni" i c🤬j wie co jeszcze... Bo sąd powiedziałby, że kierowca mógł dobrowolnie oddać napastnikom samochód a potem zgłosić sprawę na policję

wiadomo , że hamburgerzy to czołówka krajów z najbardziej przyj🤬ymi ludźmi , zaczynają się , potem w c🤬ja lecą , że to inni zaczeli . Koleś prawidłowo zrobił - bez p🤬lenia się .
Powinni pozwolić każdemu w usa nosić broń to by się te tępe c🤬je same powybijały
Powinni pozwolić każdemu w usa nosić broń to by się te tępe c🤬je same powybijały

C🤬jowo, że mają na kamerach typka, co wysiadał z tej fury. Będzie musiał się pucować psom, z kim przyjechał hehe

@typczan
Zawsze może powiedzieć że był naj🤬y jak szpak i nie pamięta.
Poza tym, czy na nagraniu nie widać czasem rejestracji? Bo myślę, że jakość oryginalnego nagrania mogła być ciut lepsza.
Zawsze może powiedzieć że był naj🤬y jak szpak i nie pamięta.

Poza tym, czy na nagraniu nie widać czasem rejestracji? Bo myślę, że jakość oryginalnego nagrania mogła być ciut lepsza.