Z widowni słychać było krzyki: Wstyd! Hańba! Dość! To jest Teatr Narodowy! Z kolei reżyser wykrzykiwał w stronę widzów: Wynoście się stąd!
Poszło o markowany akt seksualny na scenie z udziałem Globisza i Segdy. Przedstawienie zostało przerwane.
Nie pobzykał sobie przez spodnie.
M................l
2013-11-15, 9:32
Tak samo zaczynali Naziści . Najpierw zawłaszczanie kultury w imię swoich wartości. Później przyjdzie czas na czystki etniczne/ideologiczne. Zaczyna się era Polskiego faszyzmu.
L................y
2013-11-15, 9:44
@McMenel Nie wiedziałem, że w squacie macie internet. Przestańcie się tam narkotyzować, bo wszędzie faszystów widzicie.
Zamiast jebnąć sobie po mesku to drą sie jak p🤬dy na ulicy.
Tu hańba, bo chciał reżyser chciał coś przedstawić
Tam hańba, bo umarł.
youtube.com/watch?v=0HxzqnOLii8
Jeszcze indziej hańba
youtube.com/watch?v=UV3F3CrC7p0
Czy w naszym kraju jest jakaś grupa, która na wzór Koheleta chce stworzyć jakąś marną księgę?
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
s................a
2013-11-15, 10:16
J🤬e owce, jakiś baran zaczął wydawać z siebie bliżej nieokreślone wypociny. A reszta stada jak ci idioci meee. Wiem, że istnieją ludzie dla których teatr to świętość i oczekują klasyków w ich klasycznej reżyserii. Ale to jest przesada idę na coś co jest do dupy, po cichutku wychodzę w trakcie antraktu i każdemu odradza wybór. A nie jak j🤬y niedorozwój dre jape. Nie chce się czepiać ale po głosie był to osoby w wieku uprawnionym do emerytury. Co już zapomnieli jak byli młodzi? Dzieci to im w kapustach rosły? NOŻ K🤬AAAA.....
c................s
2013-11-15, 10:16
Ja p🤬lę, z komórką do teatru i filmować. Ja p🤬lę.
W Romie na "Hair" w środku przedstawienia dziewczyny zrzucały z siebie wszystko (nie licząc nieletnich te wystawiały tylko cycuszki). Ostatnia piosenka tuż przed przerwą. Kto był ten widział. A było na co popatrzeć!
A jak araby bojkotują nieprzychylne im wydarzenia to płaczecie jak smutne p🤬dy. A jak nasi to robią to jest dobrze. Szkoda że mnie tam nie było, byłbym jedynym który by wstał i krzyknął "nie podoba się wam to wyp🤬alać do domu radia słuchać". Wyobrażam sobie co by się po tym zaczęło tam dziać.
r................p
2013-11-15, 10:41
hanba? nie wazne jak dobry wystep. szacunek trzeba miec... hejterstwo sie juz nawet do teatru przenioslo :d na litosc boska wyganiajcie starych z pokoju jak wlaczacie sadistica. za duzo sie ucza gimbazyjnego jezyka lol
M................l
2013-11-15, 11:45
Lemurzasty napisał/a:
@McMenel Nie wiedziałem, że w squacie macie internet. Przestańcie się tam narkotyzować, bo wszędzie faszystów widzicie.
Tia A czymże jest faszyzm jeżeli nie narzucaniem woli danej grupy na poglądy innych. Jak k🤬a coś się nie podoba to k🤬a nie oglądaj. Rozp🤬ala mnie ta faszystowska logika że my mamy taką moralność i ona jest nadrzędna więc wszyscy powinni ją przyjąć. A takiego c🤬ja. Nie podoba się to nie bierz udziału. To iż ty masz takie poglądu jakie masz nie oznacza iż możesz narzucać je innym. I k🤬a nie jestem lewakiem. Jestem człowiekiem który myśli logicznie i żyje wg zasady "żyj jak chcesz i pozwól żyć jak chcą innym". Mi nie podoba się w c🤬j rzeczy jak sztuka nowoczesna , disco polo , większość popularnej muzyki ale k🤬a nie idę na koncert jakiejś Shazzy i nie przerywam go w imię mojej estetyki i moralności. Nie jestem faszystą.
F................m
2013-11-15, 11:57
Po tym można poznać c🤬jowego reżysera.
Jak się nie ma co pokazać, to się pokazuje seks, bo tym się każde bydło zachwyci.
Wycieczka radia maryja do teatru

Bulwersują sie bo sami by por🤬ali ale nie mogą.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
markowanie męskiego aktu w teatrze to nic innego jak pedalstwo...czyli dla mnie wstyd i hańba w miejsc gdzie dba się o kulturę...nie rozumiem wszystkich wpisów powyżej...czy na sadisticu też zaczynają już rządzić cioty ? Łykacie kulturę z zachodu jak młode palikany. Przed chwilą widziałem tutaj filmik jak jakieś gnojki wycierały sobie buty szalikiem z naszym godłem narodowym...na takie coś jest 1) parafraf 2) ostry wp🤬l