Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
siwybis 2022-02-24, 15:29 15
Pilot pewnie nawet nie zauważył że coś do niego strzela. Z takiej odległości i to jeszcze z ręki to by nawet w zeppelina nie trafili.
Zgłoś
Takafura 2022-02-24, 17:00 9
Ile ja się nastrzelałem zanim kaprala dostałem - teoria, wyrobienie nawyków, postawa itp.
Jak widzę strzelanie z biodra to mnie pusty śmiech ogarnia.
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2022-02-24, 17:09 5
Oni morsem nadawali
Zgłoś
Arathnmor 2022-02-24, 17:29 6
Takafura napisał/a:

Ile ja się nastrzelałem zanim kaprala dostałem - teoria, wyrobienie nawyków, postawa itp.
Jak widzę strzelanie z biodra to mnie pusty śmiech ogarnia.

Oni raczej nastrzelali się więcej.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Hexagon 2022-02-24, 17:43
za dużo COD-a choć wątpię żeby tam mieli do tego dostęp
Zgłoś
Takafura 2022-02-24, 23:19 8
Arathnmor napisał/a:

Oni raczej nastrzelali się więcej.

Każdy z mojego poboru ustawiłby ten PK stabilnie na skale, położył się i strzelał używając przyrządów celowniczych, biorąc poprawkę na odległość i prędkość poruszania się celu. Tyle teoria, bo w praktyce to miał pewnie kilkanaście sekund aby materiał na tiktoka nagrać
Zgłoś
EksporterZła 2022-02-25, 12:45 2
ze 100 metrów by nie trafił w ten śmigłowiec ;/
Zgłoś