Jakby dał ostro po hamulcach to dopiero by się motocyklista zdziwił...
Ten gość mówi że ta żółta linia jest nie bez powodu, czy to oznacza że ten pas po którym jechał motocyklista był specjalnie dla motocyklistów ?
@up Czy ja wiem... na tym pasie było napisane "Car". Może wyrażał po prostu samokrytykę?
Gość jest biały a mówi "bro" do cz🤬cha... ja p🤬lę, niżej upaść się nie da.
Albertd napisał/a:
Ten gość mówi że ta żółta linia jest nie bez powodu, czy to oznacza że ten pas po którym jechał motocyklista był specjalnie dla motocyklistów ?
Zalezy od stanu/mista/dzielnicy.
Z reguly jest to pas awaryjny. Czasami moga jezdzic po nim tylko autobusy, albo samochody z wieksza niz 1 liczba pasazerow, albo tylko motocykle, albo nikt. Zalezy.
Motocyklista nie miał prawa jechać tym pasem.
Ten pas w 99% przypadków w USA służy do poruszania się aut które mają w środku co najmniej 2 osoby.
Taka motywacja aby ludzie brali ze sobą innych.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Cytat:
Ten pas w 99% przypadków w USA służy do poruszania się aut które mają w środku co najmniej 2 osoby.
Taka motywacja aby ludzie brali ze sobą innych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie dziwojta się że przez komin tędy przelatuje
Tak sam sobie pojechać.
Imię! - Mikołaj
Nazwisko! - Ż🤬d
Zawód! - Tuman, Turban, Urban

Imię! - Mikołaj
Nazwisko! - Ż🤬d
Zawód! - Tuman, Turban, Urban
Chłop ma pretensje, że tamten go na dachu przewiózł a sam jak przyszło co do czego to nawet nie zaczął hamować tylko z jaką prędkością jechał z taką się mu wp🤬lił w tył.

motop🤬da z toyoty, wstyd się przyznać że lubię tą markę
ale kolor kierowcy ratuje
ale kolor kierowcy ratuje
1 przewóz osób bez licencji
2 bycie czarnym
3 kradzież samochodu
4 posiadanie narkotyków
5 jazda pod wpływem
...
Winny
2 bycie czarnym
3 kradzież samochodu
4 posiadanie narkotyków
5 jazda pod wpływem
...
Winny
kierunkowskaz włączył, zawsze wina tego co z tyłu wali, mógł jeszcze szybciej popierdzielać na tym motocyklu.