👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaraz cię zjada że nawet ci się nie chciało przyciąć obrazka
a co do samego sensu, to zgadzam się w 100%.

a co do samego sensu, to zgadzam się w 100%.
To dowodzi, że mieli ściśle określony plan i cel rozwoju. Bez względu na przeciwności losu, jak niewolnictwo osiągnęli go w 100%.
Czasem boje się kto byłby odbiorcą tego szmelcu gdyby czarni mieli gust i klasę. Złotych sygnetów, futer dla mężczyzn, fioletowych alusów itp. nie sprzeda się z byt wielu białym.
*zbyt

Czasem boje się kto byłby odbiorcą tego szmelcu gdyby czarni mieli gust i klasę. Złotych sygnetów, futer dla mężczyzn, fioletowych alusów itp. nie sprzeda się z byt wielu białym.
*zbyt

Zamieśćcie słynny monolog Pazury z "Chłopaki nie płaczą". Ja nie umiem się tą stroną posługiwać.
znajomość angielskiego wymagana

DANNY KAYE - Civilization 1948r
Sooo bango bango bango i don't want to leave the kongo oh no no no

akcja w afrykańskiej wiosce :
-mamo mamo daj mi cycka
- masz tylko daleko nie odchodź
-mamo mamo daj mi cycka
- masz tylko daleko nie odchodź

samstag napisał/a:

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia tumany

Biali pomogli afryce, czarni dawno by pozdychali na malarie i inne cholery
mieli małe zasoby naturalne ale i co z tego ? jak nie potrafią go wykorzystać!
to tylko dlatego ma wartość bo biały stworzył coś co może to wykorzystać
co afryka wyniosła z kolonializmu ? umiejętność skomlenia że są skrzywdzeni
i chcą pieniędzy! Słowianie tez byli niewolnikami i co ?da się tu żyć
My musimy teraz w Europie dyskryminować sami w europie(dyskryminacja pozytywna)
żeby jakiekolwiek szanse miał czarny ( a to już jest rasizm)
na lepszą prace bo tak naprawdę nie ma umiejętności i chęci pracować ciężej jak np. Polacy
na przyszłość tylko chce od razu i to za darmo
mieli małe zasoby naturalne ale i co z tego ? jak nie potrafią go wykorzystać!
to tylko dlatego ma wartość bo biały stworzył coś co może to wykorzystać
co afryka wyniosła z kolonializmu ? umiejętność skomlenia że są skrzywdzeni
i chcą pieniędzy! Słowianie tez byli niewolnikami i co ?da się tu żyć
My musimy teraz w Europie dyskryminować sami w europie(dyskryminacja pozytywna)
żeby jakiekolwiek szanse miał czarny ( a to już jest rasizm)
na lepszą prace bo tak naprawdę nie ma umiejętności i chęci pracować ciężej jak np. Polacy
na przyszłość tylko chce od razu i to za darmo
stalowyszczur napisał/a:
(...)Jak myslicie, gdzie idzie caly ten syf elektroniczny, setki tysiecy starych monitorow, myszek komputerowych, miliony plyt glownych sprzed 15 lat(...)
Do Wschowy w Polsce to idzie a co?
Kolego Zly_wrecz_okropny trochę Ci nie poszło. To nie jest murzyn tylko hindus. Nie ma takich zdjęć murzynów. No chyba, że jakieś fejki.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie