Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
x................x 2019-10-23, 22:52 9
Jacy to genialni ludzie jedzą piach zasilają nim samochody robią z nich domy tak sporo moglibyśmy się od nich nauczyć
Zgłoś
ProVVe 2019-10-23, 23:15 7
Ja bym ich podzielił... Jeden do wora i do jeziora, drugiego do kontenera, kolejnego do wora i do jeziora, nastepnego do kontenera.... Kontener tez do jeziora

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
S................r 2019-10-23, 23:16 4
Hogger napisał/a:

Jacy to genialni ludzie jedzą piach zasilają nim samochody robią z nich domy tak sporo moglibyśmy się od nich nauczyć

C🤬j tam piach, żebyś Ty wiedział co oni z gównem potrafią zrobić. Oglądałeś czarną panterę? Vibranium tak naprawdę pozyskują z kału.
Zgłoś
~Velture 2019-10-23, 23:20 42
Nie chcę wam psuć zabawy ale ewidentnie murzyn sypie tym piaskiem bo wcześniej pewnie ogień się pojawił (widać jeszcze resztki dymu i to nie kurz w powietrzu) a na bank nikt tam nie ma sprawnej gaśnicy w aucie więc użyli piachu z drogi aby go ugasić.
Zasadniczo bardzo słusznie zrobił.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
S................r 2019-10-23, 23:27 3
Velture napisał/a:

Nie chcę wam psuć zabawy ale ewidentnie murzyn sypie tym piaskiem bo...

Myślisz że to coś zmieni? To urocze
Zgłoś
Halman 2019-10-23, 23:54 1
Velture napisał/a:

mój pupil dziś tak błysnął ze przyćmił samego siebie...
Zgłoś
Sramnakoranostrymkebsem 2019-10-24, 0:32 1
Wakanda i wszystko jasne
Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-10-24, 6:42 2
Już nie sraj się tak tępy c🤬ju, jak nie potrafisz zrozumieć co się dzieje na filmiku to jesteś gorsza p🤬lona ameba niż te murzyny.
Prawdopodobnie gaszą silnik po pożarze ty jbany dałnie
Zgłoś
Halman 2019-10-24, 7:02 1
TurboGrzesznik napisał/a:

Już nie sraj się tak tępy c🤬ju, jak nie potrafisz zrozumieć co się dzieje na filmiku to jesteś gorsza p🤬lona ameba niż te murzyny.

zaprawdę; twoje inteligencja jest bardzo widoczna...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-10-24, 7:41
Regeneracja klocków hamulcowych... najnowsza technologia.
Zgłoś
V8ROG 2019-10-24, 9:58
TurboGrzesznik napisał/a:

Hahhaa czyli mówisz że też byś tak zrobił. Dobry jesteś agent.....
Zgłoś
ePeeL 2019-10-24, 10:32
~Velture napisał/a:

Nie chcę wam psuć zabawy ale ewidentnie murzyn sypie tym piaskiem bo wcześniej pewnie ogień się pojawił (widać jeszcze resztki dymu i to nie kurz w powietrzu) a na bank nikt tam nie ma sprawnej gaśnicy w aucie więc użyli piachu z drogi aby go ugasić.

a kto to przyszedł? pan maruda niszczyciel dobrej zabawy pogromca uśmiechów dzieci
Zgłoś
BrunerOvned 2019-10-24, 10:43
W latach '90 jeździłem w MON-ie Starem 660. Dostał mi się paskudnie doj🤬y egzemplarz m.in. ze ślizgającym się sprzęgłem. Technik w kompanii miał wyj🤬e na te samochody, bo miały iść na żylety - ale nieraz garść piachu wsypana w sprzęgło pomagała mojej pszczole wjechać pod górkę. Może o to chodzi?

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Goldmann 2019-10-24, 11:24
Aaaa... słyszałem o tych afrykańskich silnikach napędzanymi piachem!
Ta genialna myśl technologiczna ma jedną wadę, z wydechów strzela szkłem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie