Śmiejecie sie piwniczniaki, ale żaden z was by tego nie skonstruował. Są dalej w postępach niż Polacy z naszą Izerą xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
We wiosce to pewnie nieźle teraz por🤬a jako lokalny wynalazca.
[ Dodano: 2025-05-29, 20:38 ]
To tam zamieszkaj skoro są tacy super.
[ Dodano: 2025-05-29, 20:39 ]
Byle debil co umie czytać ze zrozumieniem myślę że by takie gówno zrobił. I ma choć odrobinę wyobraźni czy wiedzy technicznej.
[ Dodano: 2025-05-29, 20:38 ]
Geraldinio napisał/a:
Śmiejecie sie piwniczniaki, ale żaden z was by tego nie skonstruował. Są dalej w postępach niż Polacy z naszą Izerą xd
[ Dodano: 2025-05-29, 20:39 ]
Byle debil co umie czytać ze zrozumieniem myślę że by takie gówno zrobił. I ma choć odrobinę wyobraźni czy wiedzy technicznej.
Geraldinio napisał/a:
Chatkę z gówna sobie zbuduj! hehe
MysteryMan napisał/a:
We wiosce to pewnie nieźle teraz por🤬a jako lokalny wynalazca.
W Polsce już ludzie tak zdebilnieli,, że na 20 osób tylko dwie są w stanie przepisać z tablicy login/hasło do komputera.
A co dopiero wyobraźnia i wiedza techniczna...
Ciekawe ile metrów przejechał zanim sobie kretyn nogi połamał (o ile to nie jest jakiś aigen znowu)

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
xdrt napisał/a:
W Polsce już ludzie tak zdebilnieli,, że na 20 osób tylko dwie są w stanie przepisać z tablicy login/hasło do komputera.
A co dopiero wyobraźnia i wiedza techniczna...
Nie no może aż tak źle to nie jest.
Śmiejecie się, ale to bardzo przemyślana konstrukcja.
Zauważcie że nogi wklada jak w uzdy, jest sprzęgło, jest gaz, a hamowanie odbywa się... piętami!
I pumeksu używać nie musi.
Genialne!
Zauważcie że nogi wklada jak w uzdy, jest sprzęgło, jest gaz, a hamowanie odbywa się... piętami!
I pumeksu używać nie musi.
Genialne!