Śmiejecie sie piwniczniaki, ale żaden z was by tego nie skonstruował. Są dalej w postępach niż Polacy z naszą Izerą xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
We wiosce to pewnie nieźle teraz por🤬a jako lokalny wynalazca.
[ Dodano: 2025-05-29, 20:38 ]
To tam zamieszkaj skoro są tacy super.
[ Dodano: 2025-05-29, 20:39 ]
Byle debil co umie czytać ze zrozumieniem myślę że by takie gówno zrobił. I ma choć odrobinę wyobraźni czy wiedzy technicznej.
[ Dodano: 2025-05-29, 20:38 ]
Geraldinio napisał/a:
Śmiejecie sie piwniczniaki, ale żaden z was by tego nie skonstruował. Są dalej w postępach niż Polacy z naszą Izerą xd
[ Dodano: 2025-05-29, 20:39 ]
Byle debil co umie czytać ze zrozumieniem myślę że by takie gówno zrobił. I ma choć odrobinę wyobraźni czy wiedzy technicznej.
Geraldinio napisał/a:
Chatkę z gówna sobie zbuduj! hehe
MysteryMan napisał/a:
We wiosce to pewnie nieźle teraz por🤬a jako lokalny wynalazca.
W Polsce już ludzie tak zdebilnieli,, że na 20 osób tylko dwie są w stanie przepisać z tablicy login/hasło do komputera.
A co dopiero wyobraźnia i wiedza techniczna...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Ciekawe ile metrów przejechał zanim sobie kretyn nogi połamał (o ile to nie jest jakiś aigen znowu)

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
xdrt napisał/a:
W Polsce już ludzie tak zdebilnieli,, że na 20 osób tylko dwie są w stanie przepisać z tablicy login/hasło do komputera.
A co dopiero wyobraźnia i wiedza techniczna...
Nie no może aż tak źle to nie jest.
Śmiejecie się, ale to bardzo przemyślana konstrukcja.
Zauważcie że nogi wklada jak w uzdy, jest sprzęgło, jest gaz, a hamowanie odbywa się... piętami!
I pumeksu używać nie musi.
Genialne!
Zauważcie że nogi wklada jak w uzdy, jest sprzęgło, jest gaz, a hamowanie odbywa się... piętami!
I pumeksu używać nie musi.
Genialne!