Nigdy nie żałowałem pieniedzy na biedne akrykańskie dzieci . Wczoraj wysłałem im roczny zapas syropu Apetizer .
- Czemu w Afryce nie jarają zioła?
- Bo boją się gastro xD
a tak na poważnie to szkoda mi tych małych bezbronnych murzynków w kręconych włoskach przecież to nie ich wina że państwa Europejskie prowadziły tam politykę kolonialną i wyssały każdą najdrobniejszą możliwość rozwoju i zapoczątkowały wiele wojen etnicznych przez ustalenie wygodnych dla siebie granic...żartuję j🤬 bambusów i ich poj🤬e gusła
M................7
2013-08-26, 21:56
Czy ja wiem czy to przez polityke kolonialna?Gdyby byli ogarnieci rozwineliby sie duzo wczesniej
Maniutek7 napisał/a:
Czy ja wiem czy to przez polityke kolonialna?Gdyby byli ogarnieci rozwineliby sie duzo wczesniej
wiadomo ale żyli by sobie tam "po swojemu"
k🤬a czepiacie się, mają taką kulture i po prostu chcą przy niej zostać i tyle. Oni wolą biegać za małpami czy tam słoniami.
a ja tam p🤬lę, wolę żeby głodowali niż zarażali nasze kobiety HIVem
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Nigdy nie żałowałem pieniędzy na biedne afrykańskie dzieci. Wczoraj kupiłem sobie czterech wesołych murzynków.
p................a
2013-08-27, 14:47
Moim zdaniem tylko rekolonizacja tam pomoże. Tylko kto miałby kolonizować, neolewackie socjalistyczne p🤬dy? Co jak co, ale gdy byli tam dawni Europejczycy to władza była silna. A teraz watażka tu, watażka tam i wszelka pomoc do watażków kieszeni trafia.
h................1
2013-08-27, 18:16
Za robotę by się wzięli, a nie za polowania. Nie ma pracy, żyj poniżej ubóstwie i głodzie.