👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy nauka prawidłowego nagrywania(trzymania kamery, telefonu, cegły) jest tak trudna?
Przecież, to idzie sobie kark skręcić.
Przecież, to idzie sobie kark skręcić.
musiałem operować myszą i telefonem naraz. to jest wyższa szkoła jazdy.
@up
To prawie tak trudne jak jazda windą i rzucie gumy jednocześnie...
Gdzie tu frajda jak nawet nie spieprza. Bardziej osesek a nie mysz.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
dobry material, piwko!
fajnie ta myszka na zywca wjebywana przez agame :3
fajnie ta myszka na zywca wjebywana przez agame :3
!Timon napisał/a:
@up
Kwestia wygody, niektórym ciężko jest trzymać telefon poziomo w jednej dłoni. Skoro autor klepie sobie kapucyna lewą do aktu pożerania myszy to analogicznie telefon trzyma w prawej i żeby nie bawić się w przycinanie nagrania rejestrował pionowo. Jestę ekspertę.
!Timon napisał/a:
@up
nigdy nie RZułem gumy. nie wiem czy to trudne.
blaazeej napisał/a:
nigdy nie RZułem gumy. nie wiem czy to trudne.
A postów nie można edytować. Ten post będzie mi przynosił wstyd do końca internetu. Zadowolony?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie