PO pożre szybciej niż ta agama wszelkich opozycjonistów, mówię wam.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
czy nauka prawidłowego nagrywania(trzymania kamery, telefonu, cegły) jest tak trudna?
Przecież, to idzie sobie kark skręcić.
Przecież, to idzie sobie kark skręcić.
podpis użytkownika
FILIUS SALAX QUOT MULIERIUM DIFUTUIST - Synu rozpustny ile kobiet wydymałeś?
musiałem operować myszą i telefonem naraz. to jest wyższa szkoła jazdy.
@up
To prawie tak trudne jak jazda windą i rzucie gumy jednocześnie...
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Gdzie tu frajda jak nawet nie spieprza. Bardziej osesek a nie mysz.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Ja p🤬le... Przeczytałem z rozpędu "Anna Grodzka zżera mysz". Nie wiem jak ja to zrobiłem. Chyba czas zacząć się leczyć :/

dobry material, piwko!
fajnie ta myszka na zywca wjebywana przez agame :3
fajnie ta myszka na zywca wjebywana przez agame :3
!Timon napisał/a:
@up
Kwestia wygody, niektórym ciężko jest trzymać telefon poziomo w jednej dłoni. Skoro autor klepie sobie kapucyna lewą do aktu pożerania myszy to analogicznie telefon trzyma w prawej i żeby nie bawić się w przycinanie nagrania rejestrował pionowo. Jestę ekspertę.
!Timon napisał/a:
@up
nigdy nie RZułem gumy. nie wiem czy to trudne.
blaazeej napisał/a:
nigdy nie RZułem gumy. nie wiem czy to trudne.
A postów nie można edytować. Ten post będzie mi przynosił wstyd do końca internetu. Zadowolony?

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.