Stacji TVN oberwało się za stworzenie materiału tuż po porażce tenisistki na Igrzyskach Olimpijskich w Londynie.
Cytat:
Moje wypowiedzi po meczach zostały wyrwane z kontekstu, szczególnie przez jedną z telewizji. Ja po prostu po porażce nie rozpaczałam jak inni, nie mówiłam, że to koniec świata, że nie wiem jak mam dalej żyć. Skupiałam się na kolejnych wyzwaniach - komentuje sytuację w wywiadzie z Gazetą Wyborczą. Trzeba umieć wygrywać i przegrywać. Nie pójdę się powiesić dlatego, że odpadłam w I rundzie.
Przykro mi, że mamy takie media, że moje nazwisko wykorzystuje się do tego, aby zrobić efektowny, negatywny i nieprawdziwy materiał w telewizji, na dodatek szczuje się przeciwko mnie innych sportowców. Ale jakoś nikt nie wpadł na pomysł, aby mnie spytać o zdanie przed kamerą.
Ten materiał był skandaliczny. Ta telewizja ma ode mnie dożywotnią czerwoną kartkę, nie na rok, miesiąc, ale na zawsze. Jej dziennikarze nie są wpuszczani na konferencje prasowe z moim udziałem.
Radwańska postanowiła ukarać dziennikarzy z TVN-u i zabroniła im wchodzenia na swoje konferencje prasowe. Na zawsze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-23, 22:03
konto usunięte
2013-04-23, 22:21
Brawo brawo, nawet fotkę wstawiłeś coby można było sobie pofapać.
PS: Zapomniałeś podać źródło.
konto usunięte
2013-04-23, 22:23
konto usunięte
2013-04-23, 22:24
..... ciekawe kiedy wystąpi na korcie z podobizną jarka na piersi .... proste, pisowskie dziewcze
Ponoć jak zaprosili ja do Wojewódzkiego to jej matka powiedziała że za 100k może przyjść

nie wiem na ile to prawda,ale dziś u fryzjera słyszałem w radio jak Wojewódzki to mówił.
Chodzi o materiał po olimpiadzie, gdzie rzekomo powiedziała że (parafrazując) "jej nie zależy na igrzyskach, tylko na szlemach". Niemniej - pomimo iż szanuję ją bardzo jako sportowca, to takimi wypowiedziami bardzo psuje sobie swój wizerunek w moich oczach. Ot, foszka strzela.
konto usunięte
2013-04-23, 22:28
Oj widzę, że prawda zabolała pisowca i dobrze. Będzie ich mniej w telewizji.
TVN powie, że to zamach na wolne media ;p
Od olimpiady tyle czasu minęło, a ona teraz sobie przypomniała i focha strzela
konto usunięte
2013-04-23, 22:32
konto usunięte
2013-04-23, 22:35
@zacnyz
To pochwal się jak już zbudujesz ołtarzyk dla plemiela. O ile już go masz.
konto usunięte
2013-04-23, 22:36