👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qbaste napisał/a:
Będzie długa rechabiliracja.
Dlatego, rze to róskie hamy.
żmij napisał/a:
Dlatego, rze to róskie hamy.
Ty lepiej zacznij każdy dzień z przygodą ze słownikiem ortograficznym, co jak co ale w wyrazie "że" jeszcze błędu u nikogo nie widziałem.
mesjans napisał/a:
Ty lepiej zacznij każdy dzień z przygodą ze słownikiem ortograficznym, co jak co ale w wyrazie "że" jeszcze błędu u nikogo nie widziałem.
Nieźle.
Tylko "rechabiliracja" Ci umknęła, co?
No i przecinek przed "ale".
mesjans napisał/a:
Rze co ?
Pamiętajcie sadolowe napinacze, każde wyjście do innego uczestnika ruchu może się tak skończyć.
Chwila nieuwagi i swoje zaszczane dagestańskie życie zamienił na zasraną wegetację w agestamskim pierdlu, no chyba że ma dużo kóz, to sprawiedliwość będzie po jego stronie.
żmij napisał/a:
Nieźle.
Tylko "rechabiliracja" Ci umknęła, co?
No i przecinek przed "ale".
Aż dziwne, że skopio, czy jak jej/ jemu tam, się nie ożywiła.

mesjans napisał/a:
Dopatrzyłeś się rze a pozostałe błędy to już ok? I nie zauważyłeś zgryźliwościw tym zdaniu.
Słaby z ciebie mesjans.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie