Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:42
Agresja na drodze
~Angel • 2017-10-03, 13:43
Jakiś czas temu takie zachowania mogliśmy zaobserwować w materiałach pochodzących z Rosji teraz "moda" na ulicznego macho przyszła i do Polski.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2017-10-04, 7:40 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ksamilian 2017-10-04, 8:05 1
Niech umieszczą cały filmik od początku całego zajścia, to jest tylko wycinek.
Zgłoś
sereja3 2017-10-05, 9:34
W końcu ktoś postąpił prawidłowo.
Ktoś do Ciebie wychodzi więc można się spodziewać że jest zagrożenie. Uwalil mu drzwi i nie hamowal.
Dobra robota. Nie szkoda Astry
Zgłoś
longinus 2017-10-05, 20:07
"musiałeś"? hehe ach te pipcie
Zgłoś
sidian 2017-10-07, 2:51
Historia autentyk z zeszłego weekendu.

Słowem wstępu: U mnie na osiedlu cały teren był terenem zamieszkanym, ale ludziom przeszkadzało 20km/h, więc go skasowali i wsadzili strefowe do 30. Odwrócili w ten sposób pierwszeństwo na wszystkich wyjazdach z mniejszych osiedli, bo tam wszędzie drogi wewnętrzne. I gdzie wcześniej mieli pierwszeństwo, teraz są podporządkowani.

Jedziemy z kumplem, czarne BMW, akurat jakiś umcyk w radiu poleciał, więc beka, że typowe BMW. Kumpel jeszcze złoty łańcuch wyciągnął na koszulę, zimny łokieć, muza rozkręcona i jedziem. Z jednej z tych podporządkowanych wyjeżdża mi koleś, trąbię na niego i heble, on trąbi na mnie. No tak nie będzie! Zatrzymałem się, wysiadam. Koleś wysiada z ryjem, pozycja na byka, głowa nisko, łokcie wysoko.

Wyobrażam sobie, co koleś zobaczył. Otwierają się drzwi, wylewa się jakiś umcyk, ze strony pasażera wypada koleś w czarnej koszuli i złotym łańcuchu, a ze strony kierowcy ja, koleś w wojskowych ciuchach z bronią na wierzchu (miałem akurat w zewnętrznej kaburze, a kurtkę zdjąłem w samochodzie). Jak on szybciutko się z tej swojej pozycji ofensywnej wycofał . Widok broni magicznie uspokaja i cywilizuje. Mówię kolesiowi, że się zmieniło i że wysiadłem tylko mu powiedzieć, żeby się przeorientował, bo kiedyś spowoduje zagrożenie na drodze. Ach to zdziwienie .
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem