Pamiętaj słowa babki :
Nie p🤬l się z moherami
podpis użytkownika
Mój kraj Taki piękny

*ba dum tss*
Ja bym jej wyj🤬 z całej siły z pięści w ryj.
Co za c🤬a. "Almost broke my shoulder" i wszystko na ten temat
w................n
2016-04-05, 8:16
Wow, same hardcory! A teraz krótka analiza:
1. Motory nie powinny jeździć gdzie im się podoba po lesie, głośny dźwięk straszy zwierzęta i tu babcia ma rację. Masz zgodę leśniczego i wytyczone szlaki to nimi jeździj.
2. Babcia przesadziła z tymi kijami i ja bym po prostu zabrał jej te kije. Wystarczyło się postawić, a nie siedzieć na swoim motorku i jęczeć "Ała ała ała".
3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same k🤬a harcory... p🤬dy jesteście
t................8
2016-04-05, 8:57
Niech udostępni tą część filmu gdzie widać , za co? dostał reprymendę. A za pogonienie motop🤬deczki piwko.
Cytat:
3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same k***a harcory... p*zdy jesteście
Ja już nie mam babć ale twojej chętnie jebnę... p🤬do
kup se gaz pieprzowy na bank ją spacyfikowałby szybko
h................n
2016-04-05, 9:57
Ale bym jej wyp🤬olil
Ludzie wychodzą na łono natury, żeby zażyć trochę rekreacji i spokoju od miejskiego syfu, to jeszcze tam jeżdżą te piździelce ze swoimi motorynkami. Jak mnie wk🤬iają.
U mnie to samo. Raz na jakiś czas znajdę kilka godzin, żeby sobie pojechać rowerami poza miasto to i tam zawsze spotkam pojebańców na motokrosach. A w wakacje to już w ogóle tragedia.
Mam nadzieję, że w końcu wejdzie jakieś prawo, które będzie zabraniać tym zjebom na jeżdżenie po terenach, które nie są torami specjalnie do tego stworzonymi.
K🤬a te kijki starej k🤬ie bym najpierw połamał jej na łbie a potem wyp🤬olił dziadzia jakby przysapał to też by wyłapał strzała k🤬a stare pruchno czy nie stare zachowywać w społeczeństwie się musi.
Miałem podobną sytuację tylko baba szła jeszcze poszczuła psami . C🤬je tak skakały że miałem plecy poorane pomijam już jak wyglądał lakier i ciuchy. Skończyło się połamaniem tych kijków do norda i jednym kundlem do uśpienia. To że ktoś jest stary nie znaczy że może cie nap🤬lać jakimiś przedmiotami .Czynna napaść to czynna napaść nawet jeśli napastnik to warzywo.
D................r
2016-04-05, 16:09
@widelecSpoon mojej babci nikt by nie jebnął, bo nie była taką p🤬lnięta k🤬ą
K................r
2016-04-05, 17:11
wypisz, wymaluj uczestnicy komitetu obrony demokracji.
Ja bym przechwycił jej te kije i wyp🤬olił w chuuj
w................n
2016-04-17, 14:31
Mom and Death napisał/a:
Ja już nie mam babć ale twojej chętnie jebnę... p🤬do
Nazywasz mnie "p🤬dą" bo chcesz jebnąć mojej babci?

fuck logic...
Wydaje mi się, że masz twarz nie skalaną inteligencją.