Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mom and Death 2016-04-05, 8:08 2
Ja bym jej wyj🤬 z całej siły z pięści w ryj.

podpis użytkownika

Zgłoś
Zdziczest 2016-04-05, 8:11 1
Co za c🤬a. "Almost broke my shoulder" i wszystko na ten temat
Zgłoś
w................n 2016-04-05, 8:16 12
Wow, same hardcory! A teraz krótka analiza:
1. Motory nie powinny jeździć gdzie im się podoba po lesie, głośny dźwięk straszy zwierzęta i tu babcia ma rację. Masz zgodę leśniczego i wytyczone szlaki to nimi jeździj.
2. Babcia przesadziła z tymi kijami i ja bym po prostu zabrał jej te kije. Wystarczyło się postawić, a nie siedzieć na swoim motorku i jęczeć "Ała ała ała".
3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same k🤬a harcory... p🤬dy jesteście
Zgłoś
MariolaBezPindola 2016-04-05, 8:48 2
ale c🤬a
Zgłoś
t................8 2016-04-05, 8:57 3
Niech udostępni tą część filmu gdzie widać , za co? dostał reprymendę. A za pogonienie motop🤬deczki piwko.
Zgłoś
Mom and Death 2016-04-05, 8:59 7
Cytat:

3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same k***a harcory... p*zdy jesteście

Ja już nie mam babć ale twojej chętnie jebnę... p🤬do

podpis użytkownika

Zgłoś
tadzik21 2016-04-05, 9:28
kup se gaz pieprzowy na bank ją spacyfikowałby szybko

podpis użytkownika

no
Zgłoś
h................n 2016-04-05, 9:57
Ale bym jej wyp🤬olil
Zgłoś
castagir 2016-04-05, 12:28 1
Ludzie wychodzą na łono natury, żeby zażyć trochę rekreacji i spokoju od miejskiego syfu, to jeszcze tam jeżdżą te piździelce ze swoimi motorynkami. Jak mnie wk🤬iają.
U mnie to samo. Raz na jakiś czas znajdę kilka godzin, żeby sobie pojechać rowerami poza miasto to i tam zawsze spotkam pojebańców na motokrosach. A w wakacje to już w ogóle tragedia.
Mam nadzieję, że w końcu wejdzie jakieś prawo, które będzie zabraniać tym zjebom na jeżdżenie po terenach, które nie są torami specjalnie do tego stworzonymi.
Zgłoś
qwerq221 2016-04-05, 13:22
K🤬a te kijki starej k🤬ie bym najpierw połamał jej na łbie a potem wyp🤬olił dziadzia jakby przysapał to też by wyłapał strzała k🤬a stare pruchno czy nie stare zachowywać w społeczeństwie się musi.
Zgłoś
wheresally 2016-04-05, 14:22 2
Miałem podobną sytuację tylko baba szła jeszcze poszczuła psami . C🤬je tak skakały że miałem plecy poorane pomijam już jak wyglądał lakier i ciuchy. Skończyło się połamaniem tych kijków do norda i jednym kundlem do uśpienia. To że ktoś jest stary nie znaczy że może cie nap🤬lać jakimiś przedmiotami .Czynna napaść to czynna napaść nawet jeśli napastnik to warzywo.
Zgłoś
D................r 2016-04-05, 16:09 2
@widelecSpoon mojej babci nikt by nie jebnął, bo nie była taką p🤬lnięta k🤬ą
Zgłoś
K................r 2016-04-05, 17:11 4
wypisz, wymaluj uczestnicy komitetu obrony demokracji.
Zgłoś
Zielonek92 2016-04-05, 20:17
Ja bym przechwycił jej te kije i wyp🤬olił w chuuj
Zgłoś
w................n 2016-04-17, 14:31
Mom and Death napisał/a:

Ja już nie mam babć ale twojej chętnie jebnę... p🤬do

Nazywasz mnie "p🤬dą" bo chcesz jebnąć mojej babci? fuck logic...

Wydaje mi się, że masz twarz nie skalaną inteligencją.
Zgłoś