Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Scartabelli 2016-04-04, 19:38 29
Raz by mi spróbowała przyłożyć, ona i jej dziadunio do końca życia by popamiętali. Zgoda leśniczego, co one pie***oli. Teren wyraźnie nie jest d-stanem, więc co ma do tego leśniczy. Jak by tego było ku***a mało chcą od niego rejestracji... Niech ktoś kto lepiej się zna na prawie mnie poprawi ale rejestrację i lusterka to potrzebuję gdy chcę jeździć po drogach a nie po głuszy.
Zgłoś
wwwj 2016-04-04, 19:39 22
motop🤬deczka mógł ich rozjechać albo coś
Zgłoś
ooip 2016-04-04, 19:40 2
jaka żywa a tak to pewnie na nic sil nie ma i o kuli chodzi a ten mlody w glosie slychac bylo juz lekki placz
Zgłoś
T................3 2016-04-04, 19:42 88
Cytat:

Raz by mi spróbowała przyłożyć, ona i jej dziadunio do końca życia by popamiętali.

Matko, jaki z ciebie twardziel i sk🤬iel, normalnie bałbym się stanąć przeciwko tobie, taki jesteś straszny
Debil
Za wp🤬l motopiździe od starszej babki, zawsze piwo
Zgłoś
las3rr 2016-04-04, 19:44 26
Dlatego warto nosić przy sobie gaz pieprzowy, dostałaby raz po ryju, i kozakowanie by się skończyło.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2016-04-04, 19:45 44
"prawie złamałem ramię" Pojęcie "motop🤬da" nie wzięło się znikąd.
Zgłoś
Recydywista 2016-04-04, 20:56 4
ooo tos k🤬a cwany po tym milisekundowym fakersie prawie zes se manetke urwal
Zgłoś
BrianGriffin 2016-04-04, 21:06 11
Pierwszy instynkt to wdeptać suke w ziemie, ale chwila chłodnego myślenia i jednak lepiej spokojnie odjechać. Taki staroć gotowy zejść jeszcze na zawał i można pójść siedzieć jak za normalnego człowieka.

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Conla 2016-04-04, 22:11 7
I jak tu potem mieć szacunek do starszych. Jak takie coś widze to od razu bym takiej ten kij zabrał i sam p🤬lnął. Aczkolwiek mimo, że to nie drzewostan mógłby to być teren jakiegoś rezerwatu przyrody wiec gościu źle postąpił, ale to i tak nie usprawiedliwa zachowania tego strupa.
Zgłoś
Navalony 2016-04-04, 22:18 6
A kto widział jego zachowanie przed podejściem starszych. Oglądając dzisiejsze relacje "telewizyjne" śmiem twierdzić, że odp🤬lał jakieś chore numery.
Zgłoś
k................y 2016-04-04, 22:45 3
A p🤬lnąłby tym kijem głupią k🤬e, w kasku i bez tablic c🤬ja i tak nie rozpozna.
A jak odjeżdżał, to jeszcze przygazówką spod kół powininen jej sypnąć.
Zgłoś
n................s 2016-04-04, 23:07 59
Opowiem historię z mojego życia. Dwa lata temu jadę sobie ciągnikiem z przyczepą, zmęczony robotą wracam do domu, jadę zwykłą leśną drogą, nagle jakieś 3 osoby stoją na środku drogi, jedna star🤬a nawet podobna do tej z filmiku i dwóch dziadów jeden ok 50 drugi też coś pewnie koło tego. Nagle stara zaczyna się drzeć wyzywać mnie od sk🤬ysynów mówi że mam zawracać, a uwierzcie że zawrócenie tam nie było możliwe. Wysiadłem z ciągnika mówię do niej *proszę pani ja chcę tylko przejechać nie mam jak zawrócić niech pani zrozumie* a wiecie co ona zrobiła ? ta k🤬a mnie opluła w twarz takiego jej strzała wyj🤬em że poleciała jej krew z chyba łuku brwiowego typki się przestraszyli wzieli ją pod ręka mówili że dzwonią po policję ja wsiadłem w ciągnik i pojechałem fajnie było słyszeć jak wyła *baaandzior skuuurwysyn!!*
Długo potem spać nie mogłem, myślałem tylko że policja mnie aresztuje itd ale jakoś nigdy nie zawitali.

ps- dzieciak mojego przyjaciela, musi iść dwa razy dłuższa drogą do szkoły, bo jakaś poj🤬a babka mówi że psami poszczuje dziecko jak będzie szło jej drogą. Co za zj🤬a mentalność Polskich emerytów.
Zgłoś
eustachu18 2016-04-04, 23:18 1
ale p🤬da ze synka trzeba było ich skopać tymi kijami
Zgłoś
inhumanum 2016-04-05, 3:31 11
stare komusze k🤬y a nie starsi ludzie zamiast mózgu nienawiść do wszystkiego i wszystkich
bić tego nie ma po co i tak niedługo zdechnie pchnąć i iść dalej

a młody pewnie nic w życiu stresowego nie miał to panika, jeżdżąc po zadupiu nikomu krzywdy nie robi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie