📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

To jest chyba zwykla milicja, a lał berkut
Niech mnei znawcy tematu poprawią, bo to tylko domysł.

Ukraina to sztucznie stworzone państwo z ziem polskich i rosyjskich. Nie ma narodu ukraińskiego, podobnie jak białoruskiego. Nie wiem skąd te pojęcia się pojawiły.
Była pomarańczowa rewolucja, ale Ukraińcy woleli wrócić do komunizmu. W wyborach nie dopatrzono się nieprawidłowości.
UE to dla nich ogromna szansa na intensywny wzrost gospodarczy. Oczywiście za cenę suwerenności zewnętrznej, o którą tak dziś Polacy się burzą. Dla UE to inwestycja długoterminowa ze względu na dużą ilość złóż, ale patrząc jakim bagnem korupcyjnym jest Ukraina i bardzo tanią siłę roboczą nie wiem czy to bd opłacalne.
Podsumowując, niech ten niebiesko-żółty wytwór trzyma się z daleka od UE.
PS. Generalnie to czekam na ingerencję wojska i krwawe żniwa, bo nudno się robi.
Była pomarańczowa rewolucja, ale Ukraińcy woleli wrócić do komunizmu. W wyborach nie dopatrzono się nieprawidłowości.
UE to dla nich ogromna szansa na intensywny wzrost gospodarczy. Oczywiście za cenę suwerenności zewnętrznej, o którą tak dziś Polacy się burzą. Dla UE to inwestycja długoterminowa ze względu na dużą ilość złóż, ale patrząc jakim bagnem korupcyjnym jest Ukraina i bardzo tanią siłę roboczą nie wiem czy to bd opłacalne.
Podsumowując, niech ten niebiesko-żółty wytwór trzyma się z daleka od UE.
PS. Generalnie to czekam na ingerencję wojska i krwawe żniwa, bo nudno się robi.

ciekawi mnie tylko fakt że w mediach ale tu też znalazło sie wielu oburzonych jak u nas paru dobrych chłopaków zrobiło lekki dym to od razu kibole faszysci a tam banda idiotów poprzebierana jak w sredniowieczu wychwalani jak to walczą o wolność

Ukraińcy to nie cywilizowany naród co potwierdziły bojówki UPA w 1942
Ale dla poprawy mojego nastroju Władimir Władimirowicz Putin zaoferował wysłanie kilku oddziałów Specnazu
do uspokojenia tłumów i to będzie koniec pieśni. Wpadną pozamiatają chołotę i znów będzie pięknie
Ale dla poprawy mojego nastroju Władimir Władimirowicz Putin zaoferował wysłanie kilku oddziałów Specnazu
do uspokojenia tłumów i to będzie koniec pieśni. Wpadną pozamiatają chołotę i znów będzie pięknie

Na ch*j tam ta policja ja się pytam ? Żeby stali i obijali im mordy ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie