📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak w drugiej minucie ta formacja powoli się przesuwa to przypomina mi się fragment z Wiedźmina, jak podczas bitwy z Nilfgardem czworobok krasnoludów był z kilku stron osaczony, walczył i nadal był w stanie maszerować
No tylko krasnoludy miały tarcze...

No tylko krasnoludy miały tarcze...

Za głupi mamy rząd żeby to wykorzystać, w sposób np. "Skoro chcecie żyć lepiej to możemy przyłączyć jakieś tereny do Polski znosząc opłaty graniczne itd."- Wszystko w ciągu kilku lat, i aneksja ziem udała by się.

Tak źle i tak nie dobrze policja atakuje bo musi i szacunek dla nich że mają jaja tam stać i być obrzucanymi koktajlami z drugiej niech się ukraina uwolni od rządu ale w europie ich nie widzę

Michnik z Baumanem również popierają rewolucję na Ukrainie
kresy.pl/publicystyka,opinie?zobacz/hipokryzja-michnik-i-bauman-wspier...
A tymczasem w Rumunii i na Węgrzech pojawiają się militarne plany wkroczenia do Ukrainy.
narodowcy.net/europa-i-swiat/8870-rumunia-i-wegry-szykuja-sie-do-rozbi...
A nasz premier postanowił przeznaczyć początkowo 3 mln PLN dla demokratów i przyjaciół Georga Sorosa na Ukrainie
nacjonalista.pl/2014/01/26/rzad-tuska-3-miliony-dla-demokratow-i-przyj...

kresy.pl/publicystyka,opinie?zobacz/hipokryzja-michnik-i-bauman-wspier...
A tymczasem w Rumunii i na Węgrzech pojawiają się militarne plany wkroczenia do Ukrainy.
narodowcy.net/europa-i-swiat/8870-rumunia-i-wegry-szykuja-sie-do-rozbi...
A nasz premier postanowił przeznaczyć początkowo 3 mln PLN dla demokratów i przyjaciół Georga Sorosa na Ukrainie
nacjonalista.pl/2014/01/26/rzad-tuska-3-miliony-dla-demokratow-i-przyj...

Jestem ciekaw ile wśród tych protestujących jest kiboli, dresów, patoli i zwykłego bydła...które szuka tylko i wyłącznie zadymy.

Próba zmasakrowania policji w tym przypadku jest tak samo inteligentna jak darcie mordy na konsultanta bo w plaju nie ma zasięgu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie