👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że mrusia nie da się tak łatwo odłowić i wytłucze jak najwięcej śmierdzieli srających prosto na ulicę.
panar3 napisał/a:
Hmmm... lampart w Indiach?
oczywiście, występuje zarówno w afryce jak i azji...
skubany miał zamknięte okno, z otwartym już by miał pogrzeb wyprawiany
Najlepsze jest to, że wszystkie koty wyglądają dosłownie tak samo. Różnią się tylko wielkością. Nie ważne, czy to lew, tygrys, gepard, puma, lampart, czy śmietnikowy kot rozgrzebujący worek na śmieci w kontenerze. Każdy wygląda tak samo. Na pierwszym foto jest kicia z filmu, tzn ten sam gatunek, nie konkretny kot, a poniżej moja klucha. Różni je tylko jakieś 30-40 kg różnicy wagi i umaszczenie.

Prawie jak porównanie Aligatora z Żabą
Różni je tylko 30-40 różnicy wagi i umaszczenie

Różni je tylko 30-40 różnicy wagi i umaszczenie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie