Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
Agresywny sklerotyk
Pantilion • 2024-07-09, 15:16

"Nagranie z monitoringu. Bójka w Żabce w Cieszynie. 22- letni mieszkaniec Cieszyna stojąc przy kasie zauważył, że nie ma pieniędzy, zadzwonił więc do kolegi by mu przyniósł pieniądze do żabki. Oczekując na kolegę nie chciał zwolnić kasy, zajmował ją cały czas. Na prośbę starszego od niego mężczyzny o ustąpienie miejsca zareagował z niebywałą agresją. "

Na moje oko to dobrze naćpany :/
Zmieniono 3 razy Zgłoś
ZamiastLiściKomuniści 2024-07-09, 20:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pauln1 2024-07-09, 20:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-09, 20:56 1
jak byłem młody to takich usypiałem
Zgłoś
KORAS1982 2024-07-09, 20:57 1
Dlaczego ja nie mam tyle szczęścia żeby na takiego zawodnika trafić
Zgłoś
420710247365 2024-07-09, 22:28 1
Zgłoś
poliqon 2024-07-09, 22:33
ciekawe czy zbierał żappsy
Zgłoś
krasnal_hałabała 2024-07-09, 22:59 2
Pantilion napisał/a:

Na moje oko to dobrze naćpany :/

Ta, bezstresowym wychowaniem.
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-07-09, 23:26 1
Zgłoś
Will70 2024-07-10, 0:05
Zgłoś
ZamiastLiściKomuniści 2024-07-10, 0:52 1
Zgłoś
Will70 2024-07-10, 1:21
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-10, 1:40
Will70 napisał/a:

Te, śmieciu, jak jesteś taki kozak w necie, to daj namiar gdzie ten twój zapluty ryj można obić. Chętnie wpadnę. 😆

Jak coś to mogę sekundować.
Zgłoś
ZamiastLiściKomuniści 2024-07-10, 1:55
@Will70: Impotencie, byś sobie tylko krzywdę zrobił. Takich jak ty to kładłem spać już jako nastolatek. Wykorzystaj te resztki energii jakie ci zostały i prosto na front. Bracia ukraińcy będą szczęśliwi i wdzięczni za każdą okazaną pomoc. Dlaczego tacy jak ty którzy sieją ferment, nawołują wszystkich do pomocy, często kosztem innych Polaków, sami jej nie udzielają? Jedyną i realną pomocą, która coś może zmienić obsrajmajtku, jest wyjazd na front jako poborowy. Im tylko ludzi brakuje, bo sprzęt dostają na bieżąco. Sam doskonale o tym wiesz. Ale oczywiście że tego nie zrobisz, lewacy słyną ze swoich frazesów i górnolotnych przemów, na tym się kończy. Nie jesteś człowiekiem czynu, lubisz wysługiwać się innymi, no ale możesz jeszcze się zrehabilitować i dać przykład innym KODziarzą. Pakuj manele, nie zapomnij pałki milicyjnej i kieruj się na front. Odezwij się jak wojna się zakończy.
Zgłoś
Will70 2024-07-10, 2:09
Zgłoś
robert59 2024-07-10, 8:56
Mam nadzieję, że ten pan ma synów którzy z chęcią by sobie porozmawiali z tym ch....... a potem do dołu z wapnem!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem