"Nagranie z monitoringu. Bójka w Żabce w Cieszynie. 22- letni mieszkaniec Cieszyna stojąc przy kasie zauważył, że nie ma pieniędzy, zadzwonił więc do kolegi by mu przyniósł pieniądze do żabki. Oczekując na kolegę nie chciał zwolnić kasy, zajmował ją cały czas. Na prośbę starszego od niego mężczyzny o ustąpienie miejsca zareagował z niebywałą agresją. "
Na moje oko to dobrze naćpany :/
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwykły paznokieć do utylizacji z takimi śmieciami
konto usunięte
2024-07-09, 15:22
Typ osobnika, który zawsze mówi dzień dobry na klatce.
Szkoda że nie trafił na jakiegoś Pana który ma gorszy dzień ... Wypłacił by mu pare razy i reszty by nie chciał
Jeszcze mu hotel zaserwowali. Tyle gówna z zachodu przychodzi, a jedyna wartościowa rzecz jaka jest - utylizacja odpadu, no jakoś zaszczepić się nie chce.
"Wczoraj ok. godziny 20:30 policjanci interweniowali na cieszyńskim rynku w związku ze zgłoszeniem dotyczącym mężczyzny, który awanturował się w sklepie. Mundurowi potwierdzili zgłoszenie i zatrzymali agresywnego 22-latka. Okazało się, że był poszukiwany Mężczyzna został doprowadzony do zakładu karnego. Za swoje kolejne wybryki odpowie przed sądem, ponieważ policjanci skierują przeciwko niemu wniosek o ukaranie za zakłócenie porządku, kradzież i używanie slow nieprzyzwoitych - mówi nam podkom. Pawlik."
Heliar napisał/a:
Jeszcze mu hotel zaserwowali. Tyle gówna z zachodu przychodzi, a jedyna wartościowa rzecz jaka jest - utylizacja odpadu, no jakoś zaszczepić się nie chce.
"Wczoraj ok. godziny 20:30 policjanci interweniowali na cieszyńskim rynku w związku ze zgłoszeniem dotyczącym mężczyzny, który awanturował się w sklepie. Mundurowi potwierdzili zgłoszenie i zatrzymali agresywnego 22-latka. Okazało się, że był poszukiwany Mężczyzna został doprowadzony do zakładu karnego. Za swoje kolejne wybryki odpowie przed sądem, ponieważ policjanci skierują przeciwko niemu wniosek o ukaranie za zakłócenie porządku, kradzież i używanie slow nieprzyzwoitych - mówi nam podkom. Pawlik."
Nie za pobicie, tylko za zakłócanie porządku i używanie słów nieprzyzwoitych. Takie rzeczy to tylko w związku polszewickim.
Yolanda napisał/a:
Nie za pobicie, tylko za zakłócanie porządku i używanie słów nieprzyzwoitych. Takie rzeczy to tylko w związku polszewickim.
Popatrz, a ja myślałem, że Cieszyn to waśnie jest ta... uśmiechnięta Polska.
A takie czasy nastały, że teraz to strach się do kogoś odezwać, żeby w mordę nie zarobić. ....tak myślę, ze niegłupim pomysłem było by takich "kogutków" wysłać na front wschodni, by się trochę wyszumieli, bo za dobrze i za spokojnie mają w Polsce.
Dokładnie na Ukrainę z nim w kamaszach
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !