Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zontas 2020-11-29, 11:16
Tak na marginesie, to nie Kia Sportage tylko Carens.
Zgłoś
wertuqq 2020-11-29, 11:16 4
Ty się k🤬a nie przejmuj tym, że ktoś ci chciał dop🤬lić, tylko tym, że wozisz swoja lochę na śmieciowe żarcie do McD i hodujesz tucznika.
Zgłoś
Tulkas 2020-11-29, 11:26
Kriski napisał/a:

@plastikc @pralpunkt,
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.
Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i nap🤬liła by agresorowi, sorry napierdziała.

przecież to Toxic Fucker, a on już nie żyje
Zgłoś
tarpan 2020-11-29, 11:40 1
Przecież miałeś go już na widelcu. Trzeba było p🤬lnąć pajaca. Wyj🤬by ze 3 salta w powietrzu to by spokorniał.
Zgłoś
Aleo 2020-11-29, 12:32
Było go bezkarnie naj🤬 c🤬ja j🤬ego
Zgłoś
przemod5 2020-11-29, 12:45 1
mlekozklasa napisał/a:

Kierowca z KaNSas. Popytajcie jego kumpli z KaLIfornii. Na pewno się znają!

To nie Kalofornia tylko KLIwland
Zgłoś
robsonx79 2020-11-29, 12:58 1
Podziwiam ludzi, tak nieszanujących własnego czasu, żeby takie cyrki odstawiać jak jeżdżenie za kimś i jakieś dziwne akcje. Nawet jak nagrywający coś odwalił, to od tego jest policja. A jak maczo wpada w histerię i chce pół miasta rozj🤬 bo ktoś mu coś pokazał, paluszek, język czy c🤬j wie co, to nieopanowana p🤬da z niego, a nie żaden twardziel.
Zgłoś
z................e 2020-11-29, 13:24
po c🤬ju kia sportage
Zgłoś
A................r 2020-11-29, 13:24
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku
Ale oczywiście gazu pieprzowego na stanie nie miał.... ja p🤬lę, jak mozna się tłuc autem po Polszy bez gazu w aucie??

ja miałem gaz ale zrobiłem sobie z niego anal pluga i już nie mam
Zgłoś
Suspens 2020-11-29, 13:28 3
Czemu audio urywa się w momencie widoku na zle zaparkowane auto, potem przyspieszenie i audio wraca dopiero jak locha i agresor wrzeszcza? Cos chyba Panie autor przed nami ukrywasz...
Zgłoś
jazeck 2020-11-29, 14:11
Nagranie masz, tablice masz, do ubezpieczyciela. Na policję, tam też po numerze rej. znajdą go.
Oj.... to N.Sącz... "stan umysłu".
Zgłoś
Marco_Zg 2020-11-29, 14:29
Gościu urodzony z przypadku..Nie ten co opisuje. znaczy się. Na brak mózgu nie ma tabletki.

Jakieś funkcje motoryczne na poziomie pantofelka ma. Czyli odpowiedzialne za sranie, szczanie etc.
Zgłoś
radek225 2020-11-29, 14:40 4
Suspens napisał/a:

Czemu audio urywa się w momencie widoku na zle zaparkowane auto, potem przyspieszenie i audio wraca dopiero jak locha i agresor wrzeszcza? Cos chyba Panie autor przed nami ukrywasz...

Rebeliant napisał/a:

J🤬e ścierwo, ale ni c🤬ja nie uwierzę, że p🤬dolina zza kierownicy nie krzyknęła coś przez okno, raczej wulgarnego i się potem zdziwiła, że nie jest w internecie.

Koleś stał gorzej niż debil. Nawet jeśli coś krzyknął, to jakim pojebem trzeba być, by zajeżdżać drogę, rozp🤬alać lusterko, i jeszcze 1,5km gonić? Niektórym wystarczy krzyknąć "Jak stoisz idioto", i już by gonili cię nawet 200km, by cię nożem zaciukać. Nie umiesz panować nad swoją agresją, to przesiądź się na rower albo komunikację zbiorową.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
~Dostojny 2020-11-29, 14:43 2
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku

Sp🤬alałbyś na swojej żółtej, zardzewiałej p🤬dorynce gdzie pieprz rośnie

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2020-11-29, 15:06
jak to kto? przeca to nju soncz to może być to tylko prawicowy, narodowy, katolicki wyborca PIS'u !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie