Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
OpenStreetMaps 2020-11-29, 1:31 1
tablica-rejestracyjna.pl/KNS9555F

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
habiTEK 2020-11-29, 2:05 2
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

Ledwo obejrzałem do końca. Takie napięcie. Dobrze że autor nagrania zachował się jak prawdziwy mężczyzna uciekł i umieścił ten film w internecie na dowòd swojego męstwa. Potem pojechał protestować do Wawy 102 lata prawa kobiet. Prawdziwych bohateròw w rurkach nam potrzeba.

rozumiem, ze bys wyskoczyl zeby sie nap🤬lac?
czy moze ze masz kotwice, orla i zdjecie jarka na scianie i masz klopot
z faktem ze masz gdzies prawa kobiet, bo sam swoja byłą nap🤬lałeś
jak i gdzie popadnie ?
ps. ależ masz super ksywke, no pozazdroscic. bardzo zmyslna,
troche taki bajer-fól.
Zgłoś
S................n 2020-11-29, 3:03 1
Gmork napisał/a:

I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wk🤬ił.

Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku

Ale oczywiście gazu pieprzowego na stanie nie miał.... ja p🤬lę, jak mozna się tłuc autem po Polszy bez gazu w aucie??
Zgłoś
CzerstWybut 2020-11-29, 3:25 5
Kriski napisał/a:

@plastikc @pralpunkt,
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.
Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i nap🤬liła by agresorowi, sorry napierdziała.

Bo k🤬a na filmie jest cenzurowany ryj. Ty jesteś zj🤬y i węszysz po internetach żeby wyłapać ryj jakiego durnia.

Zgłoś
kubol 2020-11-29, 5:03 7
Autor filmu powinien jeszcze usiasc u mamy na kolanach i sie wyplakac jakie mial traumatyczne przezycia...
Zgłoś
Elpolaco 2020-11-29, 7:54 1
Ty jebnij się w łeb , frajer to cię robił . Takich jak ty to powinni odstrzelić .
Gmork napisał/a:

I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wk🤬ił.

Zgłoś
Mietek7567 2020-11-29, 9:06 7
habiTEK napisał/a:

rozumiem, ze bys wyskoczyl zeby sie nap🤬lac?
czy moze ze masz kotwice, orla i zdjecie jarka na scianie i masz klopot
z faktem ze masz gdzies prawa kobiet, bo sam swoja byłą nap🤬lałeś
jak i gdzie popadnie ?
ps. ależ masz super ksywke, no pozazdroscic. bardzo zmyslna,
troche taki bajer-fól.

Idź do domu białorycerzu. Tu takie p🤬dy są szybko rozpoznawane.
Zgłoś
betoon 2020-11-29, 10:50 3
na psy z k🤬ą i oskarzyc o napasc, kase wyrwiesz ichociaz
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-29, 10:50 6
J🤬e ścierwo, ale ni c🤬ja nie uwierzę, że p🤬dolina zza kierownicy nie krzyknęła coś przez okno, raczej wulgarnego i się potem zdziwiła, że nie jest w internecie.
Zgłoś
saves 2020-11-29, 10:55 15
Za wyjście z samochodu w takiej sytuacji powinno być z automatu zabrane prawko i przymusowa wizyta u psychiatry w celu określenia czy osoba nadaje się do prowadzenia pojazdu. Ten jełop jak widać nie nadaje się. Żonę pewnie też nap🤬la, jak krzywo spojrzy.
Zgłoś
Japiszon 2020-11-29, 10:57 4
Masz nagranie, masz blachy i srasz się tu jeszcze.
Zjedz k🤬a snickersa
Zgłoś
habiTEK 2020-11-29, 11:03
Mietek7567 napisał/a:

Idź do domu białorycerzu. Tu takie p🤬dy są szybko rozpoznawane.

A ty wogole czaisz co piszesz?
I na jakiej podstawie mnie wyzywasz od p🤬d szmaciarzu?
Zgłoś
Zawulon 2020-11-29, 11:04 6
To jest ten dziwny rodzaj wiecznie zestresowanego samca reagującego agresją na wstyd. Nie potrafi normalnie zaparkować, robi to jak p🤬da, widzi, że ktoś nie aprobuje i podświadomie wstydzi się tego co zrobił. Ale że jest małym testosteronowym samczykiem bez mózgu nie potrafi tego przełknąć i poprawić błędu, nie jest nawet do konca świadomy swojego szablonu myślenia, jedyna reakcja to ZAJ🤬 JAK NAJSZYBCIEJ WYWOŁUJĄCEGO WE MNIE "KUKU UCZUCIE" wtedy minie. Gdyby miał choć trzy neurony wiedziałby, że źle kierunkuje agresję bo w tej sytuacji należy popełnić rytualne se kuku bukkake

podpis użytkownika

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
mlekozklasa 2020-11-29, 11:06 2
Kierowca z KaNSas. Popytajcie jego kumpli z KaLIfornii. Na pewno się znają!
Zgłoś
ManiacGregor 2020-11-29, 11:07 3
Gmork napisał/a:

Słucham? Koleś ewidentnie nic mu nie zrobił, mógł kiwać głową z jakiegokolwiek innego powodu. Ty bronisz tego sebixa co to pewnie z matką mieszka, leje ją słuchając rapu jaka to jego matka to dama. Ty pewnie robisz to samo. Ścierwo.

podpis użytkownika

Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie