podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ledwo obejrzałem do końca. Takie napięcie. Dobrze że autor nagrania zachował się jak prawdziwy mężczyzna uciekł i umieścił ten film w internecie na dowòd swojego męstwa. Potem pojechał protestować do Wawy 102 lata prawa kobiet. Prawdziwych bohateròw w rurkach nam potrzeba.
rozumiem, ze bys wyskoczyl zeby sie nap🤬lac?
czy moze ze masz kotwice, orla i zdjecie jarka na scianie i masz klopot
z faktem ze masz gdzies prawa kobiet, bo sam swoja byłą nap🤬lałeś
jak i gdzie popadnie ?
ps. ależ masz super ksywke, no pozazdroscic. bardzo zmyslna,
troche taki bajer-fól.

I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wk🤬ił.
Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku

Ale oczywiście gazu pieprzowego na stanie nie miał.... ja p🤬lę, jak mozna się tłuc autem po Polszy bez gazu w aucie??
@plastikc @pralpunkt,
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.
Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i nap🤬liła by agresorowi, sorry napierdziała.
Bo k🤬a na filmie jest cenzurowany ryj. Ty jesteś zj🤬y i węszysz po internetach żeby wyłapać ryj jakiego durnia.

I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wk🤬ił.

rozumiem, ze bys wyskoczyl zeby sie nap🤬lac?
czy moze ze masz kotwice, orla i zdjecie jarka na scianie i masz klopot
z faktem ze masz gdzies prawa kobiet, bo sam swoja byłą nap🤬lałeś
jak i gdzie popadnie ?
ps. ależ masz super ksywke, no pozazdroscic. bardzo zmyslna,
troche taki bajer-fól.
Idź do domu białorycerzu. Tu takie p🤬dy są szybko rozpoznawane.
Zjedz k🤬a snickersa
Idź do domu białorycerzu. Tu takie p🤬dy są szybko rozpoznawane.
A ty wogole czaisz co piszesz?
I na jakiej podstawie mnie wyzywasz od p🤬d szmaciarzu?
podpis użytkownika
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wk🤬ił.
Słucham? Koleś ewidentnie nic mu nie zrobił, mógł kiwać głową z jakiegokolwiek innego powodu. Ty bronisz tego sebixa co to pewnie z matką mieszka, leje ją słuchając rapu jaka to jego matka to dama. Ty pewnie robisz to samo. Ścierwo.
podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.