Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O k🤬a aż się popłakałem ze śmiechu !!!
Nic lepszego już dzisiaj raczej nie zobaczymy, choć to mało sadolowe ale w c🤬j smieszne.
Moredeczko @RobDeMay łąp zimniutkie z pianką !
Ja stawiam!!!
Nic lepszego już dzisiaj raczej nie zobaczymy, choć to mało sadolowe ale w c🤬j smieszne.

Ja stawiam!!!

psotny_fiutek napisał/a:
Ja stawiam!!!
Dzięki! Ale jak mało sadolowe? Zap🤬lił w wózek? Zap🤬lił. To może być

Starzy debile z mózgami gówniarzy z podstawówki.
Dzięki takim wpisom łatwo rozpoznać kretyna. I już rozumiem dlaczego tak gładko łykasz i bezmyślnie powielasz kacapską propagandę.
psotny_fiutek napisał/a:
Ja stawiam!!!
Dzięki takim wpisom łatwo rozpoznać kretyna. I już rozumiem dlaczego tak gładko łykasz i bezmyślnie powielasz kacapską propagandę.

Niestety to był fejk jak c🤬j
Ustawka
A słyszysz tam język polski?
Ustawka
Throneum napisał/a:
Polacy byli pierwsi
Zbysław napisał/a:
Niestety to był fejk jak c🤬j
Ustawka
no k🤬a debil j🤬y jesteś