📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Ja tam się nie dziwę. Trzeba coś ćpać, aby wmyślać tak upośledzone animacje.

Ci od mangi, anime czy hentai to efekt dwukrotnego zbombardowania tego samego kraju bronią atomową nie LSD

@nowynick
Ale ty głupi jesteś... Nie masz styczności z Azjatami na co dzień, to zdaje ci się, że wszyscy są tacy sami. Pobyłbyś w dowolnym azjatyckim kraju np. tej Japonii, dłużej niż na wakacje, popracował tam, pożył, to nawet byś nie zauważył, kiedy zacząłeś ich rozróżniać.
Ale ty głupi jesteś... Nie masz styczności z Azjatami na co dzień, to zdaje ci się, że wszyscy są tacy sami. Pobyłbyś w dowolnym azjatyckim kraju np. tej Japonii, dłużej niż na wakacje, popracował tam, pożył, to nawet byś nie zauważył, kiedy zacząłeś ich rozróżniać.
@ nowynick
Ignorancja przeciętnych jednostek. Tak, przeciętnych, bo ja się zna Azjatów, to przeciętny Azjata też uważa, że biali wyglądają tak samo i trudno ich rozróżnić.
Ignorancja przeciętnych jednostek. Tak, przeciętnych, bo ja się zna Azjatów, to przeciętny Azjata też uważa, że biali wyglądają tak samo i trudno ich rozróżnić.
Wy jestescie slepi naprawde? 2 obrazki pobawcie sie dluzej w "znajdź roznice". Brakuje jakis group. To moze byc jaki kolwiek inny związek. Chyba ze jakis spec w koncu sie wypowie?

gonzales1988 napisał/a:
Wy jestescie slepi naprawde? 2 obrazki pobawcie sie dluzej w "znajdź roznice". Brakuje jakis group. To moze byc jaki kolwiek inny związek. Chyba ze jakis spec w koncu sie wypowie?
Różnicę widać od razu. Masz cyklopenten (a dokładniej aminocyklopenten) we wzorze a w filmie benzen (czy tam cykloheksan bo nie ma na filmie dokładnie zaznaczone).
Jednak widać też oczywiste odniesienie do lsd bo żadna inna lizergamina nie wygląda tak jak ta półka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie