Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stara chinka przyjechala pewnie ze wsi do wnuczki i nigdy nie widziała ruchomych schodów
są różne techniki wchodzenia po schodach ważne żeby były skuteczne
Staczasz się, a jednocześnie schody wciągają cię z powrotem do góry. Ciekawe zjawisko, niczym perpetum mobile.
Ja pierdzielę,taka niedojda że nawet się przewracań nie nadąża.Ludzie to potrafią wszystko spartaczyć,nawet tak prostą czynność jak spafanie ze schodów. Zamiast wjechać wyżej i p🤬lnąć jak trzeba to sie przewala w miejscu.