Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
konto usunięte 2014-10-18, 18:17
Uups, Twoja żona też ma kochankę :O

Swoją drogą nieźle się ustawiłeś, 18 lat, kochanka i żona bi z dziewczyną... rozumiem, że się nie nudzisz
Zgłoś
novy__ 2014-10-18, 18:21 2
to się nie przejmuj, przecież to z sieci

PS nie lepiej wpisać jako kolegę i ugadać się z kochanicą by pisała po męsku np. siema, co robisz? wpadniesz do mnie? zamiast hejka:* nie ma jej przy Tobie? wczoraj było cudownie miałbyś ochotę to powtórzyć? buziaki :* jak będziesz mógł to się odezwij.
Zgłoś
BongMan 2014-10-18, 18:26 12
Kumpel swoje na boku miał zapisane imionami facetów. Jak mu panna trzepała telefon to nie pytała co to za Krystian do niego pisał
Swoją drogą przeszukiwanie telefonu = mentalne gimbusiarstwo level 9999.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 18:44
zapamiętam - sprawdzić operatorów
Zgłoś
longlong7 2014-10-18, 19:12 3
terrorerror napisał/a:

Uups, Twoja żona też ma kochankę :O

Swoją drogą nieźle się ustawiłeś, 18 lat, kochanka i żona bi z dziewczyną... rozumiem, że się nie nudzisz

chyba nie rozumiesz istoty kawału
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 19:24 19
longlong7 napisał/a:

chyba nie rozumiesz istoty kawału

nie za dużo wymagasz od kobiety?
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 19:41 6
@ longlong7 oraz spear.britney

Nie macie luźniejszych majtek na sobotni wieczór? Weźcie wyluzujcie Mężczyźni! Rozumiem, co autor miał na myśli, a raczej co osoba, która jest autorem kawału miała na myśli i pozwoliłam sobie na delikatną ironię. No ale pewnie próżne moje słowa, skoro nie rozumiecie, że ktoś może 'nie brać kawałów na serio'.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 20:07 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 20:15 17
@up
Przekonałeś mnie, bo jak czytam, co piszesz, to stwierdzam, że dalsza dyskusja z pedałem/zakompleksionym szowinistą/impotentem nie ma sensu.

P.S. Nie martw się, zaraz posypią się wirtualne piwa (od równie niedowartościowanych), przecież tylko po to napisałeś "wracaj do kuchni". <żenada>
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 20:24
O kurde, dobry pomysł, dzięki.

Kiedyś miałem numery znajomych wpisane jako 6??? bo na 6??? dawali darmowa kukurydze w KFC.. tak tak, biedny student.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2014-10-18, 20:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 21:27 2
Kriss17 napisał/a:

mam w telefonie kochankę wpisaną jako Plus.

Czy to dlatego, że ma HIV?
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 22:05 1
Zgłoś
uho82 2014-10-18, 22:31 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem