📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ehh, dziś homoseksualizm jutro pedofilia... Jakiś tytan intelektu musiał wpaść na to hasło
Co ciekawe ciężko z czymś tak totalnie bzdurnym dyskutować. Ale z hasłami "Zakaz prawicowania! Dziś prawiczek, jutro honorowy umoralniacz", "Stop wspieraniu debili w sieci. Dziś idiota jutro myśliciel" na szczęście też
Gdzie to coś ma wstyd?
A zapomniałem, że zostawiłeś w łonie ojca
A zapomniałem, że zostawiłeś w łonie ojca
camson napisał/a:
Tyle w temacie.
Obrazek
Wstyd jak możesz tak mówić. Nie chcesz tolerować kapłanów kościoła rzymskokatolickiego ?? A fe.
widziałem dzisiaj ten filmik i nie wrzuciłem go na sadola żeby oszczędzić innym wymiotów, więc gratuluję odwagi... Akcja hulajnoga Polska bez pedałowania
Och, Roni. Kiedyś był normalny, potem zaczeły sie skaryfikacje, tatuaż na gałkach ocznych, a teraz? Traktuje się jako kobietę. Gdzież ta obowiązkowa służba?
Facet ma być Facetem. Kobieta Kobietą. Takich chorych (bo innego wytłumaczenia dla mnie nie ma) ludzi powinno się leczyć. Tolerancja tolerancją, ale jakbym zobaczył "to coś" na swojej drodze, liść z miejsca i przekopa żeby kodował w tej swojej pustej głowie że jednak robi coś źle.
może mi ktoś wyjaśnić co mają sie pedały do pedofili ? bo z tego co mówią statystyki to większość pedofilii ma orientację hetero. czy naprawde ludzie są takimi idiotami że nie rozróżniają tych dwóch słów (pedał-pedofil) ??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie