Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wodecki 2013-03-05, 20:49
70% mężczyzn swój pierwszy stosunek seksualny miało pod prysznicem...
pozostałych 30% w wojsku nie służyło.

tak mi się przypomniało jakoś
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 20:50
Ciekawe czy p🤬de też goli.
Zgłoś
Pańcio 2013-03-05, 21:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Els 2013-03-05, 21:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 21:29
krag napisał/a:

@Akapit 1
Z tego co się orientuje to nie da się wyleczyć z homoseksualizmu tak samo jak nie da się "wyleczyć" z heteroseksualizmu na rzeczy innej dewiacji.

@Akapit 2
Homoseksualizm był na przestrzeni wieków cywilizacji akceptowany. Pedofilia nigdy nie była. Twierdzisz, że patologiczny rodzic da por🤬ać syna za butelkę alkoholu jak pedofilie zalegalizują. A to teraz nie może zrobić tego samego? Pedofilia nigdy nie była społecznie akceptowalna. To tak jakby powiedzieć "Jeżeli zalegalizujecie broń, to zaraz ludzie będą chcieli zalegalizować morderstwa". Nie ma najmniejszych szans na legalizacje pedofilii ponieważ jednym z podmiotów w tym akcie seksualnym jest osoba nie posiadająca pełni praw ponieważ nie ma 18tu lat. Jako student prawa mam pewne pojęcie w tej kwestii, wiem jak prawo ewoluowało i prawo opiera się również na swego rodzaju moralności, nie mieszając zupełnie do tego religii.

@Akapit 3
Co do dążenia do świata przez pryzmat wiary to napisałem wzmiankę odnośnie tego w swoim poście. Polska to w założeniu kraj świecki. Najbardziej sprawiedliwym spojrzeniem na sprawę jest ocena tej konkretnej kwestii bez ingerencji religii. Znam wielu wierzących katolików, nie takich na pokaz, a popierają moje zdanie, iż nie powinno się w pewnych kwestiach myśleć przez pryzmat religii bo to zwyczajnie niesprawiedliwe. Wiara to osobista sprawa, a nie publiczna. Z tego co wiem, ponieważ sam byłem katolikiem przez większość mojego życia, katolicy mają szerzyć słowo boże (czyli nauczać innych, że "mój" bóg powiedział tak i tak, zrobił to i to. Trzymam się tego ponieważ w to wierzę), a nie je narzucać (Mój bóg powiedział tak, więc wszyscy dookoła muszą robić tak). A moralność nie-religijna już dawno została zdefiniowana.

1. Da się go skutecznie wyleczyć. Jest kilka sposobów a jak się okazuje, że są skuteczne to wśród propagatorów pedalstwa pojawia się szał by taką informację jak najszybciej stłamsić.

2. Pedofilia nigdy nie była? Przecież mnóstwo jest krajów w których małe dziewczynki wychodziły za mąż za dojrzałych facetów. Koran dopuszcza seks z dziewczynkami przed wystąpieniem pierwszego okresu, czyli przed 12-13 rokiem życia. Prorok Mahomet miał dziewięcioletnią żonkę. Już nie wspominając o murzyńskich poligamicznych kulturach w których stary dziad ma wokół siebie kupę dziewczynek.

3. Jak nikt nie ma prawa narzucać komuś religii to tym bardziej pedały nie mają prawa narzucać wszystkim swojej "religii" czyli zbioru zasad, przekonań i wierzeń których nie dają podważać. A robią to nagminnie. Główne kierunki ich wiary to wmawianie, że:
- homoseksualizm jest naturalny, nieuleczalny i konieczny
- dzieciom adoptowanym przez pedałów lub lesby nic się złego nie dzieje z głową (badania mówią zupełnie co innego)
- istnieje przekonanie, że jest coś takiego jak "kultura homoseksualna", bycie pedałem wiąże się z posiadaniem wielu atrybutów, talentów
- filmy i seriale utrwalają stereotyp pedała jako mężczyzny idealnego dla kobiety, zawsze są przedstawiani jako ludzie wysokiej kultury, modni, inteligentni, idący z prądem (milczy się o ich ordynarnym r🤬aniu w dupę, hedonizmie i wszystkich zboczeniach jakby to nie było częścią ich definicji)
Zgłoś
Radysh 2013-03-05, 21:30 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 21:31
Zgłoś
rusofil 2013-03-05, 21:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 21:44
Zgłoś
rusofil 2013-03-05, 21:46
nygas232 napisał/a:

Nie byłbym tego taki pewien, a na pewno nie przez Kościół.

Normalnych ludzi nie obchodzi to, co ma do powiedzenia jakaś sekciarska organizacja. W dupie z tym, trzeba myśleć po swojemu, a nie tak jak ci każą. Rany, co za leming.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 21:51 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 21:55
Skąd on bierze na to pieniądze, bo wątpię, aby śmieć pracował.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 22:01
qurantanty napisał/a:

Zacytuj mi przyjacielu obowiązującą Konstytucję we fragmencie opisującym rodzinę. Następnie nałóż na to swój argument świeckiego państwa.

Rozdział III
ŹRÓDŁA PRAWA

Art. 87.

Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są: Konstytucja, ustawy, ratyfikowane umowy międzynarodowe oraz rozporządzenia.
Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są na obszarze działania organów, które je ustanowiły, akty prawa miejscowego.

Gdybyśmy nie byli państwem świeckim to w konstytucji miałbyś wzmiankę odnośnie tego, iż do źródeł prawa zaliczamy prawo kościelne. Nie widzę nigdzie takiej wzmianki.
Zgłoś
chybeck 2013-03-05, 23:06
Zgłoś
R41NM4N 2013-03-06, 0:10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem