Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TwójCzarnyPan 2025-03-12, 3:59 1
Quassar napisał/a:

Robienie AI do tworzenia treści to jedno, a teraz pomyśl że za pomocą AI można jeszcze:
-Możesz podrobić twarz a nawet pomału pełnometrażowe filmy tworzyć.
-sklonować czyjś głoś i podłożyć w filmie już na warezach robią remuxy video ze starym głosek aktora/lektora który nie żyje w adobe audytion.
i ludzie oglądają film z innym lepszym lektorem niż w oryginalne nowego którego nie lubią.
-Tworzenie obrazów w pare sekund które normalnie artysta musi robić od kilku do nawet kilkudziesięciu godzin.
Jak hackerzy połączą te wszystkie technologie to phishing wejdzie na wyższy poziom
I potem udowodnij że to nie ty.. na video widać że twoja twarz, słychać że to twój głos.
Więc to ty zawierałeś umowę
Ale panie władzo byłem w domu,, a byłeś z kiś ktoś może potwierdzić, niestety nie bo siedziałem sam.
Jakoś Panu nie wierze

A ja widzę też plusy: młodsi (ale dzieciaki jeszcze nie) coraz mniej wierzą w to co widzą w internecie. Rośnie świadomość, coraz trudniej będzie produkować skuteczne fejki. Tylko dziadki na Fejsbuku będą łykać wszystko co podsunie im algorytm, bo nie rozumieją jak to działa. Właściwie, to już się tak dzieje.

Podszywanie się pod cudzą tożsamość też będzie trudniejsze jak banki i instytucje zorientują się jak te wszystkie przereklamowane "biometryczne" zabezpieczenia łatwo obejść. Wrócimy do haseł, a umowy będziemy zawierać osobiście, jak kiedyś.
Zgłoś
Quassar 2025-03-12, 8:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2025-03-12, 15:05
Tak informacyjnie to jest nowy chiński moduł AI, o wieeeeeele bardziej zaawansowany niż amerykanskie chat gpt czy podobne. polecam lekturę na temat tego modelu "manus", naprawdę robi wrażenie

forbes.com/sites/craigsmith/2025/03/08/chinas-autonomous-agent-manus-c...
Zgłoś
Siriuz 2025-03-12, 20:05
TwójCzarnyPan napisał/a:

A ja widzę też plusy: młodsi (ale dzieciaki jeszcze nie) coraz mniej wierzą w to co widzą w internecie.

Taa, akurat. Będzie jeszcze gorzej. Wyznawcy swojego bożka będą bezkrytycznie łykać treści od swoich ulubieńców jednocześnie traktując jako fejk wszystko co jest dla nich krytyczne. Będzie jeszcze mocniejsze urabianie baranów niż dotychczas.
Zgłoś
zn506 2025-03-13, 23:16
Długopłetwiec napisał/a:

nie wiem o co tu chodzi

Internet jako miejsce interakcji ludzi właśnie ginie. Lewacka cenzura zrobiła swoje - tylko lewackie poglądy masz w necie, za treści prawicowe masz prawie wszędzie bana. Ale niedługo i ta resztka internetu zniknie. Na fejsbuku będzie kłócił się z botami, to co napiszesz będzie miało szadoł bana, a ty będzi3esz myślał, że toczysz dyskusję i ją wygrywasz.

Treści widoczne będa generowały boty. To co kochaliśmy w internecie (niskie ceny zakupów, darmowe ogłoszenia, wolność) zniknie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem