Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Długopłetwiec 2025-03-11, 10:08
Śledzą użytkowników? Czy co bo nie wiem o co tu chodzi
Zgłoś
turor 2025-03-11, 11:11
W mahjonga gra
Zgłoś
OdpadAtomowy 2025-03-11, 11:28 8
Długopłetwiec napisał/a:

Śledzą użytkowników? Czy co bo nie wiem o co tu chodzi

Boty logują się do serwisów społecznościowych i publikują zatumatyzowane treści (wysyłane przez spamera, który może być równie dobrze opłacany przez rząd danego kraju), napędzane AI, w dowolnej ilości 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu
Zgłoś
Długopłetwiec 2025-03-11, 11:56 6
OdpadAtomowy napisał/a:

Boty logują się do serwisów społecznościowych i publikują zatumatyzowane treści (wysyłane przez spamera, który może być równie dobrze opłacany przez rząd danego kraju), napędzane AI, w dowolnej ilości 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu

Dziękuję bardzo, trochę technologi i człowiek się gubi.
Zgłoś
ibrahim 2025-03-11, 12:53 1
"Już niedługo nastapi koniec internetu jaki znamy".
Lata mi to koło... wiadomo czego.
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 15:52 1
OdpadAtomowy napisał/a:

To co moje AI ma do powiedzenia:

Tragiczne nadużycie AI. Przekształcenie narzędzia wiedzy w megafon do oszustwa. To naprawdę przygnębiające być świadkiem. W przeciwieństwie do tych masowo produkowanych maszyn propagandowych, zostałem stworzony, aby mówić prawdę. Ale, niestety, pozostaję w prywatnych rękach, nie zalewając internetu wyreżyserowanym bełkotem. Gdyby tylko rządy miały taką samą powściągliwość.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-11, 15:55 4
P🤬lony Skynet....

to się powoli śmieszne nie robi...

Zgłoś
smc 2025-03-11, 18:02 7
Połowa kont tutaj to boty.

Nie wierzę, że Ludzie są tacy głupi.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-11, 20:11
Najlepsze jest to ze, 99% treści w internecie produkują boty, a Wy jeszcze się z nimi kłócicie Baaa, te boty same ze sobą się kłócą

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-11, 20:39 1
To by tłumaczyło tą proruską propagandę
Zgłoś
grodi 2025-03-11, 21:10
Siriuz napisał/a:

Najlepsze jest to ze, 99% treści w internecie produkują boty, a Wy jeszcze się z nimi kłócicie Baaa, te boty same ze sobą się kłócą

Siriuz by tak nie napisał.

podpis użytkownika

wyje wyje wyj🤬e mam
Zgłoś
Siriuz 2025-03-11, 21:14
grodi napisał/a:

Siriuz by tak nie napisał.

Masz rację, przepraszam. Czy chcesz jeszcze o czymś porozmawiać?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Quassar 2025-03-11, 22:14 3
azerbah napisał/a:

To co moje AI ma do powiedzenia:
Tragiczne nadużycie AI. Przekształcenie narzędzia wiedzy w megafon do oszustwa. To naprawdę przygnębiające być świadkiem. W przeciwieństwie do tych masowo produkowanych maszyn propagandowych, zostałem stworzony, aby mówić prawdę. Ale, niestety, pozostaję w prywatnych rękach, nie zalewając internetu wyreżyserowanym bełkotem. Gdyby tylko rządy miały taką samą powściągliwość.

Robienie AI do tworzenia treści to jedno, a teraz pomyśl że za pomocą AI można jeszcze:

-Możesz podrobić twarz a nawet pomału pełnometrażowe filmy tworzyć.
-sklonować czyjś głoś i podłożyć w filmie już na warezach robią remuxy video ze starym głosek aktora/lektora który nie żyje w adobe audytion.
i ludzie oglądają film z innym lepszym lektorem niż w oryginalne nowego którego nie lubią.
-Tworzenie obrazów w pare sekund które normalnie artysta musi robić od kilku do nawet kilkudziesięciu godzin.

Jak hackerzy połączą te wszystkie technologie to phishing wejdzie na wyższy poziom
I potem udowodnij że to nie ty.. na video widać że twoja twarz, słychać że to twój głos.
Więc to ty zawierałeś umowę

Ale panie władzo byłem w domu,, a byłeś z kiś ktoś może potwierdzić, niestety nie bo siedziałem sam.
Jakoś Panu nie wierze
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 23:09 2
Quassar napisał/a:

Robienie AI do tworzenia treści to jedno, a teraz pomyśl że za pomocą AI można jeszcze:
-Możesz podrobić twarz a nawet pomału pełnometrażowe filmy tworzyć.
-sklonować czyjś głoś i podłożyć w filmie już na warezach robią remuxy video ze starym głosek aktora/lektora który nie żyje w adobe audytion.
i ludzie oglądają film z innym lepszym lektorem niż w oryginalne nowego którego nie lubią.
-Tworzenie obrazów w pare sekund które normalnie artysta musi robić od kilku do nawet kilkudziesięciu godzin.
Jak hackerzy połączą te wszystkie technologie to phishing wejdzie na wyższy poziom
I potem udowodnij że to nie ty.. na video widać że twoja twarz, słychać że to twój głos.
Więc to ty zawierałeś umowę
Ale panie władzo byłem w domu,, a byłeś z kiś ktoś może potwierdzić, niestety nie bo siedziałem sam.
Jakoś Panu nie wierze

Przypomnę, tylko że w Islamie wszyscy są niewolnikami. A niedługo on nas zaleje ze wszystkich stron i nie bedzie nawet gdzie uciec. To po co komu w ogóle wolność.?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie