Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-05-06, 20:02
Wniosek jest taki ze ja zgwalcilem wszystkie arabky a nastepnie wsadziłem korek w odbyt tak aby każdy wiedzial ze te suczki to moja wlasnosc
Zgłoś
piołun 2013-05-06, 20:06 8
Wniosek?

Na pustyniach jest znacznie mniej bambusów niż na pozostałej części kontynentu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-06, 20:16
W niektorych krajach czarnej afryki baby nie chca zeby im sie spuszczac do ryja, bo panuje przesad, ze od tego dziecko rosnie w glowie. Swweeeeet.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-06, 20:22
BuryRabarbar napisał/a:

Wniosek jest taki ze ja zgwalcilem wszystkie arabky a nastepnie wsadziłem korek w odbyt tak aby każdy wiedzial ze te suczki to moja wlasnosc

Dziwne masz upodobania erotyczne
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-06, 20:28 58
Hm, wniosek jest taki, że za za swojego pontyfikatu JP II jeździł po chrześcijańskiej Afryce i zakazywał pod groźbą "śmierci duszy" używania prezerwatyw. Pamietam sytuację: czarni padają jak muchy w milionach, ONZ robi akcję prezerwatywy, a ten beduin jeździ i straszy czarnuszków, że jak założą gumę to nie tylko ich ciało umrze, ale i dusza.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-06, 20:33
Wniosek jest taki Somalie omija wszystko
Zgłoś
genghiskhan 2013-05-06, 21:06
wniosek taki, że części wspólnej tej mapki to tereny gdzie wierzą w boga ale i tak mają aids - czyli boga nie ma lub jest niezłym trollem
Zgłoś
Bazyliszek 2013-05-06, 21:20 2
Obszar na czerwono się niemal pokrywa, pewnie dlatego, ze "Światli" księża twierdzą, ze prezerwatywa to grzech.
Więc zarażeni dymają się bez gumy
Zgłoś
domix2t 2013-05-06, 21:45
Nawet tak zaawansowany program graficzny jak MS Paint pozwala na obcięcie tego durnego paska pod obrazkiem ...
Zgłoś
ProVVe 2013-05-06, 22:01 3
Wniosek... Daj czarnemu wolną rękę aby decydował o swoim życiu i postępowaniu, a otrzymasz takie wyniki... Tam gdzie trzyma się to gówno krótko za mordę w zagrodzie (pod groźbą kary śmierci za gw🤬t etc...) jest umiarkowany porządek... Za to odbija się to na mniejszościach takich jak chrześcijanie. Jak wklejasz tak pop🤬lone jednostronne zdjęcia to sam chociaż rusz głową...

@up raskolnikov74 Tobie radzę natomiast zapoznać się jakie założenia były podczas tego OGŁOSZENIA, a mianowicie mowa była o seksie z żoną... Bo o innej nie ma mowy według tej religii matole... Ja tam zawsze potępiam kościół za wiele zj🤬ych spraw jak chociażby celibat... Natomiast jak widzę tak niedoj🤬ych ludzi jak Ty to nóż się w kieszenie otwiera... Pewnie lepiej Ci będzie jak jakiś ko🤬a twoją ukochaną kozę=żonę=dziewczynę w imię allaha wyjebie i k🤬sem po pysku strzeli za to, że Ci dała...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-06, 22:35
Wniosek jest taki ,że Ty mając 20 lat nie potrafisz wyciąć malutkiego paska w paincie ....
Zgłoś
Kamas95 2013-05-06, 23:35
Przypadek?
Nie sądze.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-07, 1:05 5
Czyli wygląda na to, że Kremówa ratował cywilizację białego człowieka. Zarażał ich umysły kondomofobią, żeby oni zarażali się wirusem HIV. A im więcej z nich zachoruje i umrze, tym mniej przyjedzie do Europy żerować na naszym dobrobycie. Stalin i Hitler to byli zwykli zbrodniarze, Wojtyła to prawdziwy troll - sadysta.
Zgłoś
eligurf 2013-05-07, 9:22 1
Po c🤬j usuwać pasek z kwejkiem. Bez przesady. Jakby usunął to zaraz jakiś znawca kwejka doj🤬by autorowi, że nie dość że zerżnął z niego to jeszcze próbuje sobie przypisać autorstwo.

@ProVVe
Typowy przykład ograniczoności katolskiej filozofii. Uznajemy, że czegoś nie ma (tu seksu pozamałżeńskiego), to nie ma problemu. Jeśli kondom w rodzinie jest be, to tym bardziej poza. Nie oszukujmy się taka jest tego wymowa. Loaloa ma rację, że Hitler mógłby się uczyć. Gdyby zatrudnił wtedy KW zamiast Goebelsa, to Ż🤬dzi sami by się pozabijali ze wstydu, i nie miał by teraz takiej złej prasy.

podpis użytkownika

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie