👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wniosek jest taki ze ja zgwalcilem wszystkie arabky a nastepnie wsadziłem korek w odbyt tak aby każdy wiedzial ze te suczki to moja wlasnosc
Wniosek?
Na pustyniach jest znacznie mniej bambusów niż na pozostałej części kontynentu.
Na pustyniach jest znacznie mniej bambusów niż na pozostałej części kontynentu.

W niektorych krajach czarnej afryki baby nie chca zeby im sie spuszczac do ryja, bo panuje przesad, ze od tego dziecko rosnie w glowie. Swweeeeet.

Hm, wniosek jest taki, że za za swojego pontyfikatu JP II jeździł po chrześcijańskiej Afryce i zakazywał pod groźbą "śmierci duszy" używania prezerwatyw. Pamietam sytuację: czarni padają jak muchy w milionach, ONZ robi akcję prezerwatywy, a ten beduin jeździ i straszy czarnuszków, że jak założą gumę to nie tylko ich ciało umrze, ale i dusza.
wniosek taki, że części wspólnej tej mapki to tereny gdzie wierzą w boga ale i tak mają aids - czyli boga nie ma lub jest niezłym trollem
Obszar na czerwono się niemal pokrywa, pewnie dlatego, ze "Światli" księża twierdzą, ze prezerwatywa to grzech.
Więc zarażeni dymają się bez gumy
Więc zarażeni dymają się bez gumy
Nawet tak zaawansowany program graficzny jak MS Paint pozwala na obcięcie tego durnego paska pod obrazkiem ...

Wniosek jest taki ,że Ty mając 20 lat nie potrafisz wyciąć malutkiego paska w paincie ....

Czyli wygląda na to, że Kremówa ratował cywilizację białego człowieka. Zarażał ich umysły kondomofobią, żeby oni zarażali się wirusem HIV. A im więcej z nich zachoruje i umrze, tym mniej przyjedzie do Europy żerować na naszym dobrobycie. Stalin i Hitler to byli zwykli zbrodniarze, Wojtyła to prawdziwy troll - sadysta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie