📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

Wniosek jest taki ze ja zgwalcilem wszystkie arabky a nastepnie wsadziłem korek w odbyt tak aby każdy wiedzial ze te suczki to moja wlasnosc

W niektorych krajach czarnej afryki baby nie chca zeby im sie spuszczac do ryja, bo panuje przesad, ze od tego dziecko rosnie w glowie. Swweeeeet.

Hm, wniosek jest taki, że za za swojego pontyfikatu JP II jeździł po chrześcijańskiej Afryce i zakazywał pod groźbą "śmierci duszy" używania prezerwatyw. Pamietam sytuację: czarni padają jak muchy w milionach, ONZ robi akcję prezerwatywy, a ten beduin jeździ i straszy czarnuszków, że jak założą gumę to nie tylko ich ciało umrze, ale i dusza.
wniosek taki, że części wspólnej tej mapki to tereny gdzie wierzą w boga ale i tak mają aids - czyli boga nie ma lub jest niezłym trollem
Obszar na czerwono się niemal pokrywa, pewnie dlatego, ze "Światli" księża twierdzą, ze prezerwatywa to grzech.
Więc zarażeni dymają się bez gumy
Więc zarażeni dymają się bez gumy
Nawet tak zaawansowany program graficzny jak MS Paint pozwala na obcięcie tego durnego paska pod obrazkiem ...

Wniosek jest taki ,że Ty mając 20 lat nie potrafisz wyciąć malutkiego paska w paincie ....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie