Te łopaty śmigieł tak wolno się kręcą, ze nie wiem jak on tego nie ogarnął i nie widział.
donkapusta napisał/a:
Te łopaty śmigieł tak wolno się kręcą, ze nie wiem jak on tego nie ogarnął i nie widział.
One wcale nie kręcą się wolno, one zap🤬lają. Po prostu gównoskóry jest debilem.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Naprawdę byłem przekonany, że komuś zrobi ze łba mielonkę, a tymczasem zobaczyłem jakieś pieszczotliwe, pedalskie kopniaczki i teraz mi smutno.
Każdy myślał pewnie po tytule i opisie, że mu śmigło łeb up🤬li. Za takie clickbajty powinno się banami częstować, albo chociaż wprowadźcie przeciwieństwo do piwa, nie wiem, może jakieś c🤬je, albo faka.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Też myślałem, że jakiemuś brudasowi łeb poszatkuje śmigło. Lipa...
Kici-Kici napisał/a:
Naprawdę byłem przekonany, że komuś zrobi ze łba mielonkę, a tymczasem zobaczyłem jakieś pieszczotliwe, pedalskie kopniaczki i teraz mi smutno.
ja też czuję niedosyt
U Pajeetów jak zawsze bajzel i rozp🤬ol, można se ot tak podejść pod lądujący helikopter po czym dostać po łbie i kopów na dupę ale ogólnie jest wesoło.

Ahh, czyli od dziś wrzucam na sadola filmy jak faceci kopią się po dupach
Liczyłem na akcję jak z tą pielęgniarką z lotniczego sprzed 20 lat.
outsidre napisał/a:
Liczyłem na akcję jak z tą pielęgniarką z lotniczego sprzed 20 lat.
No co, urodziła, zajęła się dzieckiem i jest ok. Wpiasny 9jciec n/n, ale imprezę pamiętają wszyscy do dzisiaj

Widze zechoroba postepuje bo wzucasz coraz gorsze kwejkowe gowno, przeprasza , to nawet nie gowno tylko jakies zygi po dopalaczach, jestes symbolem upadku czlowieczenstwa.