👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

anionimek napisał/a:
oj widocznie zaczęłam głupia dyskusję, przepraszam, nie mam nic do asg, ale uważam że są tam w większości cioty
Widocznie cioty z twojej okolicy wzięły się za AS

To spróbuj dostać z kulki w paintballu z jakiejś bliższej odległości. Ja miałem siniak pod cycem przez jakieś 2 miesiące, bo koleś mnie znienacka postrzelił
A z resztą skąd ta kłótnia? Przecież i jedno i drugie to jest zabawa w żołnierzyki, tylko dla trochę starszych dzieci. I nie mówię, że któraś z tych opcji jest zła:
"Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu buty śmierdzą"

A z resztą skąd ta kłótnia? Przecież i jedno i drugie to jest zabawa w żołnierzyki, tylko dla trochę starszych dzieci. I nie mówię, że któraś z tych opcji jest zła:
"Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu buty śmierdzą"

-Trafiłem cię!
-Nie prawda, nie trafiłeś!
Kto rozumie ten prawdopodobnie się zgodzi, że to były prawdziwe emocje
-Nie prawda, nie trafiłeś!
Kto rozumie ten prawdopodobnie się zgodzi, że to były prawdziwe emocje

Jakbym nigdy wcześniej nie brał udziału ani w ASG ani w paintballu i ktoś chciałby mnie zachęcić pokazując mi dwie np. takie kompilacje:
to wybór jest prosty...
to wybór jest prosty...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie