👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tyle tysięcy lat ewolucji a sieroty nadal nie patrzą pod nogi...

asg jest dla cip, prawdziwi faceci grają w paintballa, tam czuc przynajmniej że dostałeś

Wyższość Paintballa nad airsoftem wynika z tego, że paintball to zwykła zabawa. Co prawda trafiają się tam również maniacy militariów, ale stosunkowo rzadko. Natomiast nikt od ciebie tam nie wymaga ubrania w kamuflażu, realistycznego szpeju i tak dalej.
Natomiast ASG jest dla niedowartościowanych frustratów, którzy albo są za młodzi na wojsko i za dużo się nagrali w Call of Duty, albo są za starzy na wojsko albo są zbyt wygodni i co prawda wojsko ich fascynuje, ale jak to tak ? 6 miesięcy bez mamy w Afganistanie i jeszcze można zarobić kulkę ? To bezpieczniej na kasie w tesco
I dlatego w ASG mamy takie rozkosznie śmieszne sytuacje, jak stary dziad przebrany za SEAL'sa który strzela plastikowymi kulkami do młodego szczyla w mundurze Bundeswehry(bo najtańszy
).
Natomiast ASG jest dla niedowartościowanych frustratów, którzy albo są za młodzi na wojsko i za dużo się nagrali w Call of Duty, albo są za starzy na wojsko albo są zbyt wygodni i co prawda wojsko ich fascynuje, ale jak to tak ? 6 miesięcy bez mamy w Afganistanie i jeszcze można zarobić kulkę ? To bezpieczniej na kasie w tesco

I dlatego w ASG mamy takie rozkosznie śmieszne sytuacje, jak stary dziad przebrany za SEAL'sa który strzela plastikowymi kulkami do młodego szczyla w mundurze Bundeswehry(bo najtańszy

@up
Jak ktoś nie ma odrobiny dystansu do siebie i tej zabawy to faktycznie może tak być.
Jak ktoś nie ma odrobiny dystansu do siebie i tej zabawy to faktycznie może tak być.
Pintball jest dla pedałów. Biegają z całą rodziną po polu na którym są jakieś sztuczne obiekty i sie strzelają kulkami na farbki akwarelowe. ASG dla oderwania się od pracy i codziennej monotonni, wykonujesz prawdziwe manewry przy dużym nakładzie na realizm wykonania (czołgi, amfibie, btr'y... etc.). Walka 200 vs 200. I kto mówi że nie czuć strzału? Chcesz poczuć 500fps'ów ? A może więcej ? W zasięgu kuli na naprawdę dalekie odległosci a nie na 10 m i to parabolicznym lotem ... Malarze to cioty

oj widocznie zaczęłam głupia dyskusję, przepraszam, nie mam nic do asg, ale uważam że są tam w większości cioty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie