Krótka nagrywka po godzinach przedstawiająca przechwycenie VIPa w konwencji airsoft, czysta amatorka. Film nakręcony na terenie byłego szpitala psychiatrycznego w Otwocki..zapraszam
Bylem ostatnio w Furii w Dabrowie Gorniczej, zabawa przednia i tanio. 60zl za 3h, polecam!
Czekamy teraz na hejterów, którzy przylecą tu z niepotrzebną gówno-burzą na temat airsoft vs paintball.
Poza tym, zajebista zajawka, piweczko leci.
b................a
2015-01-21, 9:41
Airsoft to zabawa dla łomków którzy do prawdziwego woja się nie nadają, taka prawda.
@Thunbi, daj spokój nie prowokuj...
borisklinga napisał/a:
Airsoft to zabawa dla łomków którzy do prawdziwego woja się nie nadają, taka prawda.
przynajmniej nie sądzą w chacie jak te p🤬dy i pedałenu nie oglądają, a zabawa musi być przednia.
zajebista zabawa, zajebiste miejsce, koleś który nagrywa jest niezły czają się a ten krzyczy żeby szli. jakiś zdrajca
borisklinga napisał/a:
Wszystko jest lepsze od siedzenia w domu i nap🤬lania na hobby innych, jakiekolwiek by nie było, taka prawda.
6:11 LOL
- Down, Down, Down... Down
- Nie Down, tylko zdrowy
Nie wiem czy dać piwo za sp🤬olenie tak dobrego kawałka..
s................l
2015-01-21, 15:17
Objective: Save the Person Very Important Person.
Sehr gut.
haha był tu niedawno płacz-temat o ASG, jak jeden drugiemu UGŁ-em przyp🤬olił

lamentów co niemiara, a nawet powiadamianie Policji.
Sov3reign napisał/a:
Wszystko jest lepsze od siedzenia w domu i nap🤬lania na hobby innych, jakiekolwiek by nie było, taka prawda.
A skąd ty k🤬a wiesz jakie on ma hobby?
A adrenaliny i spełnienia w tym hobby jest rzeczywiście od c🤬ja. Mało nie umarłem oglądając sam film.
Ceus masz piwo za FC a nie pedalskie Pif Paf.
Pozdro ze Śląska

GSA
Paintball jest zajebisty a airsoft to ciota i c🤬j.
Mało tego! Jestem ekspertem.
podpis użytkownika
ironią w ryj