By się zintegrować , spora grupka studentów stworzyła własną wersję teledysku do kawałka BEP "I got a feeling" Mnie ruszyło to że udało im się tak czasowo zmieścić.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
matt_ napisał/a:
mnie tu jakoś nic nie ruszyło.
cieszę się że się podzieliłeś z nami jakże fascynującym wydarzeniem(a raczej jego braku)z twego życia , chyba nie będę mógł teraz zasnąć
kalo_gero napisał/a:
???
kalo_gero napisał/a:
!!!!!
Podobno ludzie, którzy używają więcej niż 2 znaków zapytania lub wykrzykników pod rząd powinni leczyć się psychiatrycznie
<q>Podobno ludzie, którzy używają więcej niż 2 znaków zapytania lub wykrzykników pod rząd powinni leczyć się psychiatrycznie</q>
Podobno ludzie określający stan psychiczny innych po liczbie wykrzykników powinni wyjąc wreszcie ten palec z dupy....
Podobno ludzie określający stan psychiczny innych po liczbie wykrzykników powinni wyjąc wreszcie ten palec z dupy....
za modele i ch**j wie co dostaniesz browara reszty nie chce mi się komentowac
ale ładną zajawkę mieli
przypuszczam, ze wcale nie było takie łatwe wszystko dopasować pod piosenkę.
Saia no lifie siedzisz tylko i kłócisz się z ludzmi na sadistic.pl a ja to potem wszystko czytam
intrance napisał/a:
Saia no lifie siedzisz tylko i kłócisz się z ludzmi na sadistic.pl a ja to potem wszystko czytam
![]()
dbam o innych userów by pamiętali o mnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie