Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kurisu 2024-11-21, 16:30 4
Czy ja zabłądziłem na jbzd ?
Zgłoś
zbigniewz 2024-11-21, 16:39 5
iPhony to gówno, stać mnie, ale nie kupie
Zgłoś
ZiooMall 2024-11-21, 16:42 1
janusz_biznesu napisał/a:

Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyj🤬e w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..

Dlatego powiedziała że nie jest materialistką więc na c🤬j jej gość z prawdziwym hajsem. Czego k🤬a nie rozumiesz xD

[ Dodano: 2024-11-21, 16:50 ]
Patryc napisał/a:

Jestem żonaty, ale doceniam próbę. Może któryś sadol będzie chętny i odwzajemni Twoje uczucia. Nie poddawaj się zbyt szybko.

Ale wiesz że transwestyci ślubu brać nie mogą, więc już nie udawaj niedostępnej tak bardzo
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 16:50 2
ZiooMall napisał/a:

Czego k🤬a nie rozumiesz xD

Ciebie.
A szmata jest w swoich poglądach niestabilna jak prąd w albańskim gniazdku po 22-giej.
Zgłoś
mauser 2024-11-21, 17:15 1
głupi dzbanek na nasienie z afryki
Zgłoś
F................n 2024-11-21, 17:17
Tak to widzę u niej pod oknem z dedykacją na końcu

Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-21, 17:35 1
REsadER napisał/a:

Ty żartownisiu Ty

Ewa to co innego. Ewa ma miliony więc automatycznie nie ma końskiego ryja tylko wysublimowany i niespotykany typ urody.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Xevik20 2024-11-21, 17:37 3

Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyj🤬e w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..

Wina spermiarzy, którzy nie mają za grosz szacunku do siebie. Wypisuje taka banda idiotów do każdej lochy i nie ważne, że niektóre są góra 2/10 .
W Polsce przecież podobnie 185cm, przystojny i minimum 10k na miesiąc.
Aktualnie szukanie kobiety na stałe może być bardzo trudne. Najlepiej chyba wyjechać z Europy .
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 17:43 5
Xevik20 napisał/a:

Najlepiej chyba wyjechać z Europy

Byle nie nas wschód, dzisiejsza ukrainka śmiechem zabiłabyby gościa ze smętnymi 10 koła na miesiąc..🤣
Zgłoś
Xevik20 2024-11-21, 17:47

Byle nie nas wschód, dzisiejsza ukrainka śmiechem zabiłabyby gościa ze smętnymi 10 koła na miesiąc..🤣

Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.
Zgłoś
elim 2024-11-21, 17:49 1
Czyli jeśli ktoś chce poderwać takie patusiary to musi mieć dwa telefony, jeden z androidem do normalnego użytkowania, a drugi, jakiś nawet tani badziewny stary, byleby miał napis ajfon do podrywu.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 17:50 2
BigLebovsky napisał/a:

Ewa to co innego. Ewa ma miliony więc automatycznie nie ma końskiego ryja tylko wysublimowany i niespotykany typ urody.

To tak jak różnica między gejami co mają jachty i lamborghini a zwykłymi pedałami.Albo z królową co ją boli głowa a plebs to może najwyżej łeb nap🤬lać🤣
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-21, 17:56

To tak jak różnica między gejami co mają jachty i lamborghini a zwykłymi pedałami.Albo z królową co ją boli głowa a plebs to może najwyżej łeb nap🤬lać🤣

Dokładnie tak. Tak to się w życiu układa.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 17:58 3
Xevik20 napisał/a:

Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.

Najlepiej nie szukać po prostu wśród kurew.Jest mnóstwo porządnych kobiet.Napewno.Napewno ,prawda?Prawda?Na szczęście swoją poznałem w jeszcze "normalnych czasach".

[ Dodano 2024-11-21, 18:01 ]
elim napisał/a:

Czyli jeśli ktoś chce poderwać takie patusiary to musi mieć dwa telefony, jeden z androidem do normalnego użytkowania, a drugi, jakiś nawet tani badziewny stary, byleby miał napis ajfon do podrywu.

No widzisz, sadol uczy.Jednak odradzamy podrywanie patusiar.To rzadko dobrze się kończy😀
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-21, 18:45 1
Jakbym jej przyj🤬 moim pancernym hammerem to by wiedziała...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie