Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurisu 2024-11-21, 16:30 4
Czy ja zabłądziłem na jbzd ?
Zgłoś
zbigniewz 2024-11-21, 16:39 5
iPhony to gówno, stać mnie, ale nie kupie
Zgłoś
ZiooMall 2024-11-21, 16:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 16:50 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mauser 2024-11-21, 17:15 1
głupi dzbanek na nasienie z afryki
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-21, 17:17
Tak to widzę u niej pod oknem z dedykacją na końcu

Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-21, 17:35 1
REsadER napisał/a:

Ty żartownisiu Ty

Ewa to co innego. Ewa ma miliony więc automatycznie nie ma końskiego ryja tylko wysublimowany i niespotykany typ urody.
Zgłoś
Xevik20 2024-11-21, 17:37 3
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 17:43 5
Xevik20 napisał/a:

Najlepiej chyba wyjechać z Europy

Byle nie nas wschód, dzisiejsza ukrainka śmiechem zabiłabyby gościa ze smętnymi 10 koła na miesiąc..🤣
Zgłoś
Xevik20 2024-11-21, 17:47
janusz_biznesu napisał/a:

Byle nie nas wschód, dzisiejsza ukrainka śmiechem zabiłabyby gościa ze smętnymi 10 koła na miesiąc..🤣

Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.
Zgłoś
elim 2024-11-21, 17:49 1
Czyli jeśli ktoś chce poderwać takie patusiary to musi mieć dwa telefony, jeden z androidem do normalnego użytkowania, a drugi, jakiś nawet tani badziewny stary, byleby miał napis ajfon do podrywu.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 17:50 2
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-21, 17:56
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-21, 17:58 3
Xevik20 napisał/a:

Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.

Najlepiej nie szukać po prostu wśród kurew.Jest mnóstwo porządnych kobiet.Napewno.Napewno ,prawda?Prawda?Na szczęście swoją poznałem w jeszcze "normalnych czasach".

[ Dodano 2024-11-21, 18:01 ]
elim napisał/a:

Czyli jeśli ktoś chce poderwać takie patusiary to musi mieć dwa telefony, jeden z androidem do normalnego użytkowania, a drugi, jakiś nawet tani badziewny stary, byleby miał napis ajfon do podrywu.

No widzisz, sadol uczy.Jednak odradzamy podrywanie patusiar.To rzadko dobrze się kończy😀
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-21, 18:45 1

podpis użytkownika

Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem