Łódź ma najnowocześniejszą stacją kolejową.Radom ma swój port lotniczy.Ciekawe jak na to odpowie Sosnowiec

Z tą promocją to jak z psikaniem gówna perfumami. Łódź jaka jest każdy widzi. No ale przyznać trzeba pomysł na reklamę fajny.
Może sam pomysł na spot jest nawet przyznam dobry, ale to jak sp🤬olili reżyserię, scenariusz i montarz, to jest k🤬a jakaś kpina. Ja się pytam, kto to robił? Na zadanie dali z informatyki w gimbazie i wybrali "najlepszy"? Wieje c🤬jem na kilometr, aż się serio wk🤬iłem, żeby aż tak sp🤬olić, taki pomysł petardę. 100 raazy lepszy bym zrobił i c🤬j że Łódź i nie potrzebowałbym do tego 50 dz🤬k i 50 jeepów

podpis użytkownika
Q L I M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
Może sam pomysł na spot jest nawet przyznam dobry, ale to jak sp🤬olili reżyserię i montarz to jest jakaś kpina. Ja się pytam kto to robił? Na zadanie dali z informatyki w gimbazie i wybrali "najlepszy"? Wieje c🤬jem na kilometr, 100 raazy lepszy bym zrobił i nie potrzebowałbym do tego 50 dz🤬k i 50 jeepów
![]()
Montarz? A co to? Nic dziwnego że się nie udało.
podpis użytkownika
Lodzermensch
corrado1111, tak się k🤬a zbulwersowałem, że po Polsku pisać zapomniałem

podpis użytkownika
Q L I M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
corrado1111, tak się k🤬a zbulwersowałem, że po Polsku pisać zapomniałem
![]()
A to przepraszam
podpis użytkownika
Lodzermensch

PANxxxBDSM napisał/a:
O co tu chodzi???
K🤬a, masz 52 lata i nie wiesz o co chodzi...

W odpowiedzi na zbudowanie najnowocześniejszego portu lotniczego w Radomiu oraz najnowocześniejszego dworca kolejowego w Łodzi, w 2017 r. w Sosnowcu rusza budowa kosmodromu.

@up
C🤬ja tam kosmpdrom.
Lepiej!
Na 2028 zapowiedzieli, ze odmalują przystanek tramwajowy przy ulicy 1 Maja.
C🤬ja tam kosmpdrom.
Lepiej!
Na 2028 zapowiedzieli, ze odmalują przystanek tramwajowy przy ulicy 1 Maja.
Sabajone, klimat był pod koniec lat 90, jak się po fanty na X-lecia jeździło... Oj był k🤬a klimat

podpis użytkownika
Q L I M A X
PANxxxBDSM napisał/a:
O co tu chodzi???
kolejny z programu rządowego 4000 plus