Kiedy jest mi smutno, kiedy jest mi źle, włączam jeden z filmów,
i od razu jest mi lepiej

.
Pierwszy film: AK-47 z magazynkiem bębnowym, szkoda, że go tak tną.
A tu oto G3 H&K
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czemu nie pokazali ilości trafień w tarcze

?
konto usunięte
2012-12-15, 18:37
co czuje snajper, ktory strzela do talibow?
smrod - jebie od nich na odleglosc
konto usunięte
2012-12-15, 18:38
Hmmm... trochę nimi miota. Widowiskowe to jest, ale nie trafiliby ze 100m stodoły. (gimbaze informuję, że strzelałem z AK w wojsku, serią też)
konto usunięte
2012-12-15, 19:10
Jeden i drugi to niezły siewnik. Ciekawe na jakim dystansie strzelali jak u nich ze skupieniem
Lepiej dokupić przyczepkę z 1000m taśmą amunicji
konto usunięte
2012-12-15, 19:28
to jest siewnik a nie jakieś sraka 47
konto usunięte
2012-12-15, 19:40
jaka amunicja ppanc? ponoć zwykły nabój 7,62x39 z ak47 przebija szynę kolejową
kamizelka uratuje jakby strzelali z kilometra...
Postrzelać na strzelnicy zajebista sprawa,ale broni w domu bym mieć nie chciał,jak powiedział kiedyś Dziewulski,jak Piotrek z Wojtkiem po pijaku się pokłócą to dadzą sobie po ryju,jak by mieli broń to zaczęli by strzelać do siebie.W sumie mogło by się to też tyczyć do noża,każdy ma nóż w domu,a jakoś nie każdy lata z kosą po ulicy.
CBŚ
2012-12-15, 20:17
Żadne AK-47 - to jest AIMS.
@upup
Nie, AK47 używa kalibru 7,62 mm x 41 - chyba, że masz na myśli samopowtarzalne odmiany AK/AKM strzelające 7,62x39 mm? Bo założę się, że na pewno nie miałeś okazji z tego pierwszego postrzelać, ani nawet go dotknąć, a pewnie nawet go na oczy nigdy nie widziałeś.
konto usunięte
2012-12-15, 20:44
ak 47 to teraz prawdziwy rarytas, większosć o ile jeszcze działa jest na czarnym lądzie. mówię tu o rosyjskich ak47 z "niebieską" oksydą wyprodukowane w 1948 mają teraz około 74 lat - teoretycznie po 50 latach użytkowania broń to już zabytek. ak 47 były produkowane w niektórych krajach sojuszniczych związku radzieckiego jak bułgaria rumunia oraz chiny tylko ze u nich to się nazywa type 56
@up
okrągły magazynek 75 pestek
@up
nie słyszałem żeby przebijał szynę xd najpierw musi w nią trafić xd chyba przesadzasz z mocą tego naboju.
może z swd 7,62 x 54 mm dało by się coś takiego jak szyna przebić, ale szczerze wątpię
@ cbś
wydaje mi się że aims jest rumuńską wersją akm ale czy nie powinien mieć składanej kolby? ten jak widać ma stałą drewnosklejkową chyba