👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jeśli miałeś nadzieję że ktoś zechce stracić ~~17 min swojego życia na oglądanie tego czegoś, to budze cię z tej utopii

Ciekawe kto z piszących dziś komenty nie marzył o tym żeby być w tej Akademii.Łatwo jest krytykować film który został stworzony 26lat temu.Mnie nikt nie przekona do tego że to był szajst .

polecam ściągnąć to gówno, zjarać się i obejrzeć.
sceny w filmiku to dopiero namiastka tego co dzieje się w pełnometrażówce...
sceny w filmiku to dopiero namiastka tego co dzieje się w pełnometrażówce...

Worek tabletek XTC... dobre dobre
dzieci neo nie ogarną Kleksa
pozdro!

Cudna bajka dla dzieci, ale faktycznie, jak ogląda się to po latach to ma się wrażenie że film stworzyła ekipa rastamanów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie