Ja p🤬le... Gościu, masz 18 lat, co Ty możesz wiedzieć o klasie robotniczej. Pracowałeś kiedyś, żeby zarobić na chleb? Pewnie, że nie, bo całe życie jesteś na garnuszku rodziców. Skończ szkołę i pójdź do pracy lewacki trollu, dopiero wtedy będziesz mógł coś na ten temat powiedzieć.
18 lat i siedzi na dupie? To ile teraz rodzice bachory trzymają? Nie jarzę, wyjaśni ktoś?
Lenistwo czy wychowanie?

hmm.. znam i takich co w wieku 13 lat do łopaty szli, żeby dom utrzymać, bo ojciec chlor, a matka bezrobotna, więc różnie bywa.

@up napisał 19latek
![]()
Od dwóch lat pracuję w międzyczasie się uczę, od 1.5 roku mam uprawnienia na spawacza, metale kolorowe, od 2 lat prawo jazdy, z rodzicami nie mieszkam od 3 lat, sam wynajmuję mieszkanie.
Chcesz jeszcze coś dodać? Może to, że jestem zasranym leniem i siedzę na dupie cały czas?

@Zarammoth,Tassadar
Gdyby konfederacja wygrała wojne czarni nadal zbierali by bawełne. Może dlatego.
Poczułem się jak na lekcji historii w gimnazjum. Zawsze jakiś kretyn musiał się podzielić swoim płytkim spostrzeżeniem.
Akcja tego filmiku przypadkiem nie rozgrywa się w akademiku "Kordecki" w Szczecinie?
Wrocław, Politechnika
@up ja ci k🤬a dam robol, jak już to robotnik, szanuj ludzi pracujących fizycznie, bo sam pewnie p🤬deczko byś jednego dnia choćby jako pomocnik brukarza nie wyrobił.
No niestety ale nie. Wybralem sobie taki a nie inny zawod, ze na codzien musze obcowac z "robotnikami" i ciezko jest miec szacunek do tych ludzi.
Wcale sie nie dziwie, ze w spoleczenstwie panuje pogarda dla tej kasty bo owi "robole" w 90% przypadkow sa po prostu zwyczajnymi kretynami.
Chamy, prostaki, pijaki, zlodzieje, obiboki.
Tak w kilku slowach mozna podsumowac 90% tej spolecznosci.
Bardzo lubie swoja prace, odnajduje sie w niej, jest dla mnie pasja a jedyne co mi psuje jej urok to wlasnie to, ze musze sie w niej codziennie uzerac z tymi debilami.
Taka a nie inna opinia o tych ludziach niestety nie wziela sie z nikad.
No niestety ale nie. Wybralem sobie taki a nie inny zawod, ze na codzien musze obcowac z "robotnikami" i ciezko jest miec szacunek do tych ludzi.
Wcale sie nie dziwie, ze w spoleczenstwie panuje pogarda dla tej kasty bo owi "robole" w 90% przypadkow sa po prostu zwyczajnymi kretynami.
Bardzo lubie swoja prace, odnajduje sie w niej, jest dla mnie pasja a jedyne co mi psuje jej urok to wlasnie to, ze musze sie w niej codziennie uzerac z tymi debilami.
Widocznie pracujesz z idiotami, tak, również pracowałem z wieloma osobami ale to zazwyczaj są osoby starsze które lubią sobie popić i nie wytrzymają bez alkoholu, co przekłada się na brak efektywności w pracy. Pracuje na dachu, jestem dekarzem, więc dbam o to byś k🤬a nie miał mokrych majtek w nocy i by nie kapało Ci na głowę podczas gdy siedzisz na komputerze, zap🤬lam w upał z palnikiem że nie idzie wyrobić, nazwij mnie kretynem, a dowiem się gdzie mieszkasz, przedziurawię Ci dach, i będę sikał na niego regularnie.
Ja za to znam wielu pracowników fizycznych (także tych którzy się stoczyli, widocznie z takimi musisz robić bo na innych cię nie stać albo sam jesteś bucem co nie potrafi normalnych ludzi zatrudnić) i większość z nich to mimo wszystko ogarnięci ludzie, niektórzy prości inni nawet wykształceni, ale przyjdzie ci taki pojeb po studiach, alfa i omega która uważa się za mądrzejszą i w ogóle zajebistszą od innych, tych j🤬ych brudasów co robią jak murzyni... skąd wy k🤬a takie myślenie macie, na studiach wam wbijają do tych pustych łbów?